تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰

رمز و راز خوشمزه شدن خورش قیمه + فوت کوزه گری

نکات تهیه قیمه و راز خوشمزه شدن خورشت قیمه رعایت نکات ساده‌ای است که در این مقاله شرح داده شده است.

منهای اقتصاد

اقتصاد ۲۴- اگر می‌خواهید خورش قیمه خوشمزه داشته باشید آن را در قابلمه مسی بپزید، چون مزه خورش را عوض نمی‌کند.

آماده سازی مواد اولیه:

۱- لپه را قبل از اینکه استفاده کنید مدتی در آب بگذارید تا خیس بخورد و بعد آن را جوشانده و سپس در خورش استفاده کنید.

۲-اگر تمایل داشتید که لپه را تفت دهید حتما آن را با گوشت تفت دهید و سپس در قابلمه بپزید. (این کار برای خوشمزه شدن خورشت توصیه می‌شود)

۳-گوشت را با پیاز تفت دهید تا بوی زهم آن گرفته شود.

۴-از خلال سیب زمنی که خودتان سرخ کرده اید استفاده کنید و سعی کنید از خلال‌های آماده استفاده نکنید.

نکات ریز تهیه خورش قیمه:

۱- اگر تمایل دارید خورش قیمه مقداری ترش مزه باشد از لیمو عمانی به جای آبلیمو استفاده کنید. (لیمو عمانی را چند سوراخ ریز کنید و سپس اضافه کنید)


بیشتر بخوانید: سماق را به ۴ دلیل از برنامه غذایی‌تان حذف نکنید



۲-لیمو عمانی را در ۲۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

۳-برای اینکه خورشت مزه عالی داشته باشد حتما یک قاشق پودر دارچین به خورشت اضافه کنید.

۴-اگر تمایل داشتید از آب قلم نیز استفاده کنید، چون خورشت را خوشمزه و پر خاصیت می‌کند.

۵-از گوشت گوسفندی همراه با استخوان استفاده کنید.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار