تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰
کورتس با ۹۹ درصد آرا رهبر حزب ماند

حمایت قاطع حزب مردم اتریش از صدراعظم جوان

این سیاستمدار جوان که تنها ۳۵ سال دارد با حمایت ۵۳۳ نماینده از مجموعه ۵۳۶ نفر توانست حمایت ۹۹ درصدی اعضای حزب خود را کسب کند. کورتس که از سال ۲۰۱۷ رهبری این حزب را برعهده داشته به عنوان جوان‌ترین صدراعظم تاریخ اتریش شناخته می‌شود.

اقتصاد ۲۴-حزب محافظه‌کار مردم اتریش (OVP) روز شنبه با اکثریت قاطع بار دیگر به انتخاب سباستین کورتس به عنوان رهبر این حزب رای داد.

این سیاستمدار جوان که تنها ۳۵ سال دارد با حمایت ۵۳۳ نماینده از مجموعه ۵۳۶ نفر توانست حمایت ۹۹ درصدی اعضای حزب خود را کسب کند. کورتس که از سال ۲۰۱۷ رهبری این حزب را برعهده داشته به عنوان جوان‌ترین صدراعظم تاریخ اتریش شناخته می‌شود.

کورتس پیش از رای‌گیری خطاب به همکاران و هم حزبی‌های خود در خصوص طیف وسیعی از موضوعات و اولویت‌های سیاسی سخنرانی کرد و بر لزوم تداوم کمپین واکسیناسیون سراسری کرونا در این کشور تاکید کرد. در این رای‌گیری که در شهر سنت پولن اتریش برگزار شد همچنین به مباحث پیرامون پناهندگان افغان پرداخته شد. آقای کورتز مخالف پذیرش پناهجویان خارجی است.

اتریش در جریان بحران مهاجرت به اروپا در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ بیش از یک درصد جمعیت خود، پناهجو پذیرفت. کورتس با مواضع سیاسی سخنگیرانه علیه پذیرش پناهجویان قدرت را در اتریش بدست گرفت و از سال ۲۰۱۷ تاکنون در هر انتخاباتی پیروز شده است.

حمایت قاطع حزب از کورتس نشان داد او به خوبی توانسته از ماجرای رسوایی ایبیزا فرار کند. در ماه مه، وی به اتهام اظهارات دروغین در کمیسیون پارلمان تحت بازجویی مقامات مبارزه با فساد قرار گرفت. جلسه مورد بحث به منظور بررسی ماجرای ایبیزا مربوط می‌شود. جلسه‌ای که منجر به رسوایی و استعفای هاینز کریسیتین استراچ، رهبر حزب راست افراطی آزادی شده بود. پس از آن ماجرا، دولت آقای کورتس هم در سال ۲۰۱۹ فروپاشید و ناچار به تشکیل دولتی جدید شد.

آقای کورتس در سخنرانی روز شنبه خود با اشاره به اینکه سیاست گاهی جنبه‌های تاریک خود را به شما نشان می‌دهد، اعتراف کرد که روز‌هایی وجود دارد که همه چیز زیر سوال می‌رود. با این حال او ادامه داد که تجربیات سخت پیشین او را قوی‌تر و مقاوم‌تر کرده و عزم او را برای ادامه مسیر راسخ‌تر کرده است.

صدر اعظم جوان آلمان که در زمان حصول توافق هسته‌ای برجام سال ۲۰۱۵ به عنوان وزیر امور خارجه اتریش فعالیت می‌کرد هفته گذشته در گفتگو با کانال تلویزیونی پلاس ۲۴ کشورش با صراحت با پذیرش پناهجویان افغان مخالفت کرد و گفت: «من آشکارا مخالف این هستم که ما داوطلبانه افراد بیشتری را بپذیریم و این امر در دوران صدر اعظمی من اتفاق نخواهد افتاد.»

بر اساس اطلاعات آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۰، اتریش تاکنون بیش از ۴۰ هزار پناهنده افغان را پذیرفته که این عددی قابل توجه است. به این ترتیب اتریش که یک نهم آلمان جمعیت دارد پس از این کشور که ۱۴۸ هزار پناهجوی افغان را پذیرفته، در این زمینه در رده دوم در بین کشور‌های اروپایی قرار دارد.

یورونیوز

ارسال نظر