اقتصاد ۲۴- براساس تازهترین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت گوشت بوقلمون در میادین میوهوترهبار تهران کاهش یافته و در آخرین تغییر قیمت هر کیلوگرم از این گوشت درصورتی که بهطور کامل و شقه خریداری شود ۴۷ هزار تومان قیمت خورده است.
کاهش کمتر از ۵ درصدی قیمت گوشت بوقلمون در میادین در حالی است که براساس گزارش سازمان میادین میوهوترهبار شهرداری تهران، تقاضا برای خرید این گوشت در میادین رو به افزایش است و با توجه به رشد قیمت انواع گوشت قرمز بخشی از شهروندان بوقلمون را جایگزین گوشت گوسفندی کردهاند.
بیشتربخوانید:مردم چه چیزی را جایگزین گوشت قرمز کردند؟
قیمت گوشت بوقلمون از ابتدای امسال چندین بار نوسان داشته و با کاهش و افزایشهایی بین ۵ تا ۱۰ درصد مواجه بوده است. هماکنون نیم شقه ۴۸ هزار و ۲۰۰ و چرخکرده بوقلمون نیز هر کیلوگرم ۷۴ هزار و ۹۰۰ تومان در میادین عرضه میشود.
مغز ران بیپوست و استخوان، با ۹۱ هزار و ۴۰۰ تومان گرانترین محصول بوقلمون در میادین است و پس از آن گوشت فیله بوقلمون با قیمت هرکیلو ۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان در جایگاه بعدی است. گوشت بوقلمون در بسیاری از خواص با گوشت قرمز برابری میکند.