تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰
ژامبون؛ کیلویی ۲۷۰هزار تومان

قیمت سوسیس و کالباس از گوشت فراتر رفت

همپای افزایش قیمت گوشت و مرغ، قیمت فرآورده‌های این محصولات هم به‌شدت افزایش یافته و حتی از آن‌ها پیشی گرفته است.

اقتصاد ۲۴- مشاهدات میدانی  نشان می‌دهد قیمت بعضی از برند‌های سوسیس و کالباس از کیلویی ۲۵۰هزار تومان فراتر رفته و در مواردی تا ۲۷۰هزار تومان رسیده است.

شتاب افزایش قیمت فرآورده‌های گوشتی نیز با رشد قیمت گوشت و مرغ طی امسال بیشتر شده و برند‌های شناخته‌شده و برتر در حوزه تولید این محصولات به دلیل افزایش هزینه تولید، بهای تولیداتشان را دست‌کم ۳۰درصد افزایش داده‌اند.


بیشتربخوانید:سوسیس و کالباس گران‌تر از مرغ و گوشت شد


سال گذشته قیمت انواع ممتاز این محصولات به مرز ۲۰۰هزار تومان در هر کیلوگرم نزدیک شد و حالا به نظر می‌رسد مرز بعدی ۳۰۰هزار تومان باشد. میکائیلیان، گوشتیران، ۲۰۲، شام‌شام و سولیکو کاله معروف‌ترین برند‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی در کشور هستند، اما نگاهی به یخچال سوپرمارکت‌ها نشان می‌دهد بیش از ۲۰نام بزرگ و کوچک دیگر نیز در این زمینه فعالند و این حاکی از وجود تقاضا در بازار این محصولات است.

قیمت هر کیلو راسته با استخوان گوسفندی در حال حاضر بین ۱۵۰ تا ۱۷۰هزار تومان است و معلوم نیست بازار فرآورده‌های گوشتی کشش افزایش قیمت بیش از این را دارد یا خیر.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر