تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰
مدیرکل استاندارد تهران اعلام کرد؛

ممنوعیت تولید و عرضه سوسیس، کالباس و همبرگر بدون علامت استاندارد

  مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اینکه سوسیس، کالباس و همبرگر مشمول مقررات استاندارد اجباری است، هشدار داد که با تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان فرآورده‌های غیراستاندارد برخورد می‌شود.

اقتصاد ۲۴-  محمودرضا طاهری اظهار کرد: اخیرا برخی افراد سودجو بدون اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد اقدام به تولید فرآورده‌های مذکور، در واحد‌های صنفی کرده‌اند و موجب فریب مصرف‌کنندگان با ادعای تولید در حضور مشتری، می‌شوند؛ بنابراین تولید بدون اخذ مجوز یاد شده غیرقانونی است و مصرف‌کنندگان باید ضمن خودداری از تهیه و مصرف سوسیس، کالباس و همبرگر غیراستاندارد، مراتب را به این اداره‌کل اطلاع دهند.


بیشتربخوانید:قیمت سوسیس و کالباس هم نجومی شد!


مدیرکل استاندارد تهران با اشاره به شماره سامانه تلفنی ۱۵۱۷ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ برای آگاه کردن بازرسان استاندارد از تخلفات و نیز ثبت شکایات مردمی، تاکید کرد: واحد‌های صنفی باید برای تولید فرآورده‌های گوشتی مذکور، از اداره‌کل استاندارد استان خود مجوز استاندارد دریافت کنند و پروانه کاربرد علامت استاندارد اخذشده را در معرض دید عموم قرار دهند.

منبع: مهر
ارسال نظر