اقتصاد ۲۴- مشاهدات میدانی نشان میدهد قیمت بعضی از برندهای سوسیس و کالباس از کیلویی ۲۵۰هزار تومان فراتر رفته و در مواردی تا ۲۷۰هزار تومان رسیده است.
شتاب افزایش قیمت فرآوردههای گوشتی نیز با رشد قیمت گوشت و مرغ طی امسال بیشتر شده و برندهای شناختهشده و برتر در حوزه تولید این محصولات به دلیل افزایش هزینه تولید، بهای تولیداتشان را دستکم ۳۰درصد افزایش دادهاند.
بیشتربخوانید:سوسیس و کالباس گرانتر از مرغ و گوشت شد
سال گذشته قیمت انواع ممتاز این محصولات به مرز ۲۰۰هزار تومان در هر کیلوگرم نزدیک شد و حالا به نظر میرسد مرز بعدی ۳۰۰هزار تومان باشد. میکائیلیان، گوشتیران، ۲۰۲، شامشام و سولیکو کاله معروفترین برندهای تولیدکننده فرآوردههای گوشتی در کشور هستند، اما نگاهی به یخچال سوپرمارکتها نشان میدهد بیش از ۲۰نام بزرگ و کوچک دیگر نیز در این زمینه فعالند و این حاکی از وجود تقاضا در بازار این محصولات است.
قیمت هر کیلو راسته با استخوان گوسفندی در حال حاضر بین ۱۵۰ تا ۱۷۰هزار تومان است و معلوم نیست بازار فرآوردههای گوشتی کشش افزایش قیمت بیش از این را دارد یا خیر.