تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸

زمین‌های کُلزا در سرزمین شمالی

اقتصاد24 - بر اساس آمارهای موجود، حدود 90 درصد نیاز روغن خوراکی کشور با واردات این محصول تأمین‌شده و سالانه حدود دو میلیارد دلار ارز هم برای تهیه آن، هزینه می‌شود. کارشناسان تغذیه معتقدند دانه روغنی کلزا به دلیل ترکیب مناسب اسیدهای چرب غیراشباع و درصد پایین اسیدهای چرب اشباع از باکیفیت‌ترین روغن‌های خوراکی است و نقش مهمی در بهبود تغذیه و سلامت جامعه دارد. بررسی‌ها نشان می‌دهد با وجود همه مزایایی که کشت کلزا به همراه دارد هم‌زمانی برداشت این محصول با کشت برنج، پراکندگي سطح زیرکشت و بارندگی‌های شديد فصلی مهم‌ترین دلایل پایین بودن سطح زیرکشت این دانه روغنی در گیلان است.

















































ارسال نظر