تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

آیا سواد فقهی علم‌الهدی هم مثل سواد دامادش است؟

علم‌الهدی، امام جمعه مشهد امروز گفته"اگر سرمایه تان را برای سود بیشتر به ارز و سکه کردید این هم تراز با احتکار است و اموال باید مصادره شود".

اقتصاد۲۴-آقای علم‌الهدی باید توجه کند در فقه " انبار کردن کالاهای ضروری مردم است به قصد اینکه بعدا گران تر بفروشد " همچنین ماده ۴ قانون تعزیرات حکومتی بیان می‌دارد " احتکار عبارت است از نگهداری کالا به صورت عمده با قصد گرانفروشی یا اضرار به‌جامعه"

طبق هیچ کدام از این دو تعریف فقهی و قانونی نمی‌توان مردمی را که به خاطر بی‌عرضگی و بی‌لیاقتی حاکمیت هر روز ارزش پولشان کمتر میشود و مجبور به ذخیره دلار و سکه هستند محتکر خواند.


بیشتر بخوانید: علم‌الهدی: ارز و سکه احتکار شده مردم باید مصادره شود


کاش آقای علم‌الهدی به جای صدور حکم "مصادره اموال مردم" در کنار تقویت سواد فقهی و قانونی خود در خطبه‌های نماز جمعه داماد خود را توصیه به حفظ ارزش پول ملی کنند تا مردم مجبور نباشند سرمایه خود را به سکه و ارز تبدیل کنند.

منبع: بامدادنو

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
گل گفتید به قول همتی از ابتدای حکومت ماد ۶۲۵ قبل از میلاد تا ۱۴۰۰ تنها ۵۱۹ هزار میلیارد پول چاپ شده در این دو سال و نیم ۶۰۰ هزار میلیارد‌. علت بی ارزش شدن پول ملی چاپ بی رویه اسکناس بی پشتوانه توسط دولت رییسی است . این در حالی است که فروش نفت و درآمد ارزی نسبت به دوره روحانی افزایش داشته
ارسال نظر