تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸

بهترین غذا برای سحری چیست؟

سحری وعده ی بسیار مهمی برای روزه داران است چراکه باید انرژی لازم را برای ساعات طولانی تامین کند. درست به همین دلیل، غذایی که ورزشکاران استفاده می کنند نیز باید حاوی مقدار زیادی کالری و کربوهیدرات باشد تا برای ساعات تمرین انرژی لازم برای آنها فراهم شود. از دیگر ویژگی های یک سحری ایده آل این است که در زمان کمی آماده شود تا بتوانیم بدون زحمت زیاد انرژی خود را برای باقی روز نگاه داریم.

اقتصاد۲۴ – یکی از بهترین غذاها با این ویژگی ها می تواند نودالیت باشد که درواقع غذایی شبیه به ماکارانی است که با استفاده از آرد گندم تهیه میشود و محبوبیت بسیاری در سراسر دنیا از شرق تا غرب دارد. طعم خوب، انرژی زا بودن، کم هزینه و کم زحمت بودن نودل از دلایل محبوبیت جهانی این غذا هستند، خصوصا در بین ورزشکاران که از نودل و اسپاگتی به عنوان غذای پایه و اصلی روزانه استفاده می کنند.

اما خوبی های نودالیت اینجا تمام نمی شود! نودالیت غذایی ست که در زمان بسیار کمتری نسبت به غذاهای دیگر آماده می شود و فقط به 3 دقیقه زمان و کمی آب جوش نیاز دارد. دیگر لازم نیست نگران این باشید که چطور می توانید یک سحری لذت بخش را با کمترین زحمت نوش جان کنید. علاوه بر این، نودالیت در 10 طعم مختلف این امکان را به شما می دهد که هربار طعم متفاوتی را تجربه کنید. این طعم ها شامل گوشت، مرغ، سبزیجات، قارچ، قارچ و پنیر، سس‌گوجه فرنگی تند، کاری، ماسالا و زعفران و نهایتا باربکیو می باشند.

این غذای مقوی هم چنین دارای فیبر بالایی است که برای سیستم گوارش مناسب است.

بنابراین مصرف این غذا منجر به حرکات بهتر روده شده و باعث کاهش بیماری های گوارشی از جمله یبوست و سنگینی معده می شود. نهایتا می توان گفت که از دیدگاه تغذیه ای نیز می توان نودل را با سه خصوصیت اصلی معرفی کرد: انرژی زایی بالا، چربی کم و قابلیت هضم آسان.

 
ارسال نظر