تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲

انتقاد شدید از نشست خبری پرحاشیه رئیسی

فرهیختگان آنلاین از نشست خبری ابراهیم رئیسی انتقاد کرد

اقتصاد۲۴- نشست خبری ابراهیم رئیسی ظاهرا غیر از دولتی‌ها هیچ کس را راضی نکرده است. روزنامه اصولگرای روزنامه فرهیختگان در شماره امروز خود به بررسی سومین نشست خبری رئیس‌جمهور با اصحاب رسانه پرداخته و ضمن بیان اینکه این نشست «تکراری» بود به انتخاب «سئوالات» توسط رسانه‌های نزدیک به دولت انتقاد کرده است:

در نشست خبری رئیس‌جمهور، ارائه راه‌حل‌ها و اقدامات برای حل بحران‌ها سهم بسیار اندکی از سوال‌ها را به خود اختصاص داد و در این بین عدم توجه و دقت در انتخابات سوالات مثل درخواست برای برخورد با اساتیدی که در اتفاقات پارسال نقش داشتند، آن‌هم درشرایط فعلی، که جامعه تقریبا تحت تاثیر اخبار ضدونقیض منتشر‌شده در این رابطه است، حتی می‌تواند اثر منفی روی افکار عمومی داشته باشد و جامعه را به سمت التهاب هل بدهد.

تقریبا دو سال از عمر دولت سیزدهم گذشته است و طبعا اقدامات مثبت و منفی در این دوسال از جانب دولت صورت گرفته است. انتظار می‌رود رسانه‌ها بیش از آنکه به تعریف از اقدامات دولت بپردازند، امور و مواردی که دولت کمتر به آن‌ها توجه کرده را به صورت جزئی، مورد تاکید قرار داده و از رئیس‌جمهور بخواهند که در جهت حل این موارد و مشکلات، برنامه و اقدام عملی داشته باشند و نقش اصلی خود به‌عنوان حلقه واسط میان مردم و دولت را به درستی انجام بدهند و به پرسش سئوالات با انگیزه‌های جناحی و سیاسی بسنده نکنند.

در نشست روز گذشته، تقریبا خبر یا اقدام قابل توجه و جدیدی که توسط دولت صورت گرفته باشد، مطرح نشد. بر این اساس اگر محور‌های مورد‌اشاره در نشست خبری امسال با سال گذشته را مورد بررسی قرار بدهیم، تقریبا نکته قابل توجهی در آن یافت نمی‌شود که برای افکار عمومی تازگی داشته باشد و صرفا به مرور دوباره اقدامات دولت، پرداخته شد.


بیشتر بخوانید: تناقض‌های رافائل؛ پالس برجامی گروسی به ایران چه بود؟


در این میان باید این نکته را مورد توجه قرار داد که اگرچه گفتگو و صحبت با رسانه‌ها همواره مورد توجه و اهمیت قرار دارد، اما تکرار دوباره صحبت‌ها و دستاوردها، شاید نه‌تنها تاثیر چندان مثبتی بر افکار عمومی نداشته باشد، بلکه گاهی حتی تاثیر منفی نیز بگذارد. براین اساس تمرکز بر پاسخگویی و صحبت در رسانه‌ها می‌بایست در کنار اهمیت و توجه به جلو بردن اقدامات و برنامه‌ها متمرکز باشد و تنها برگزاری نشست‌ها و تکرار دوباره همان دستاورد‌ها مشخصا، آورده خاصی برای دولت به همراه نخواهد داشت.

ارسال نظر