اقتصاد24 - «رحمت الله مه آبادی» روز دوشنبه در نشست خبری سومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ایران در محل مصلای امام خمینی(ره) در جمع خبرنگاران افزود: این هزینه ها در حالی انجام شده که هیچ دستگاه نظارتی حتی یک ریال تخلف از این شرکت گزارش نکرده است.
وی اظهار داشت: سیاست دولت و وزارت راه و شهرسازی، توسعه پروازها به فرودگاههای کم برخوردار است و در هشت ماهه امسال در 10 فرودگاه کم برخوردار کشور پروازها افزایش داشته است.
مه آبادی خاطرنشان کرد: هوشمندسازی فرودگاه ها در سه سال گذشته مورد توجه شرکت فرودگاهها قرار گرفته و نوسازی سامانه ها و استفاده از فناوری های جدید برای هوشمند سازی همه فرودگاه های کشور یکی از مهمترین اولویت های این شرکت در حوزه هوانوردی است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور یادآور شد: با وجود تشدید تحریم های بین المللی، صنعت هوانوردی کشور در شرایط مناسبی قرار دارد؛ در چهار دهه گذشته همواره با مشکلات تحریم مقابله کردیم و این صنعت را سرپا نگه داشتیم.
وی به بهرهبرداری از سه پروژه مهم در شرکت فرودگاههای کشور اشاره کرد و گفت: آغاز بهره برداری آزمایشی از نخستین سامانه رادار بومی و بهره برداری از نخستین سامانه «سیمیلاتور سه بعدی» برج مراقبت که توسط متخصصان داخلی شرکت طراحی و تولید شده، از مهمترین پروژه های ما در چند سال اخیر است.
مه آبادی اظهار داشت: عملیات نصب رادار جدید در آسمان تهران به زودی به پایان می رسد و با بهره برداری از این رادار پیشرفته و مدرن، وضعیت ایمنی پروازهای هوایی در آسمان تهران بیش از پیش بهبود می یابد.
وی یادآور شد: بهسازی، نوسازی و توسعه زیرساخت های حمل و نقل هوایی و فرودگاهی یکی از مهمترین اولویتهای ما در صنعت هوانوردی کشور است و روند ارتقای خدمات در همه فرودگاه های کشور و به ویژه در فرودگاه تهران و مشهد به نظام ارزیابی فرودگاه بین المللی پیوسته، مورد توجه جدی قرار دارد.
هدف از برگزاری این نمایشگاه که به مناسبت هفته حمل و نقل برگزار شده، ارایه آخرین دستاوردها و توانمندی های علمی و اجرایی شرکت های مرتبط با این صنعت، آشنایی بیشتر کارشناسان و مدیران کشور با فناوری های روز صنعت حمل و نقل، راهسازی و راهداری با حضور شرکتها و موسسات بینالمللی و همچنین هیاتهای بازرگانی و تجاری بینالمللی است.
این نمایشگاه شامل بخشهای متنوعی از صنایع و حوزههای مرتبط با حمل و نقل زمینی (راه آهن و جادهای)، دریایی، هوایی و عملیات حمل و نقل، راهسازی، راهداری و صنایع وابسته است.
بیش از 200 شرکت فعال و معتبر در حوزه های حمل و نقل، خودروهای سبک و سنگین، حمل و نقل هوشمند، راهسازی، قیر و آسفالت، مجلات، پیمانکاران، مهندسین مشاور، تجهیزات ایمنی راهها، نشریات و استارتاپهای حوزه حمل و نقل در سومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل و صنایع وابسته مشارکت دارند.
برگزاری «سومین استارتاپ ویکند شبکه های ارتباطی و حمل و نقل» با حضور دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان از جمله بخش های جانبی این نمایشگاه است.
سومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل و صنایع وابسته تا 27 آذر از ساعت 10تا 18 در شبستان اصلی مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران آماده بازدید کارشناسان و دست اندرکاران صنعت حمل و نقل است.
منبع: ایرنا