اقتصاد۲۴- کمتر از یک ماه دیگر تا برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم زمان باقی مانده است و با وجود آنکه هنوز به صورت رسمی کاندیداها مجاز به تبلیغات نبوده و منتظر اعلام ستاد انتخابات هستند، اما برخی از نامزدهای انتخابات طی روزهای اخیر تبلیغات انتخاباتی را کلید زده اند
تا آنجا که حجت الاسلام روحالله مختاری، امام جمعه ساوجبلاغ، طی چند روز گذشته، از این مسئله انتقاد کرده و گفت: «یک نکته این روزها به گوش ما رسیده و نسبت به صحت آن یقین ندارم و با جزئیات آن را مطرح نمیکنم و در تذکری عرض میکنم که مردم و دستگاه های مربوطه باید نسبت به آن حساس باشند و اقدامات لازم را انجام بدهند.شنیدم اما انشاءالله اشتباه باشد. برخی از نامزدها یا دور و اطراف آنان، دیگران را تهدید میکنند. یا نامزد انتخاباتی یا مردم را تهدید می کنند که شما حق ندارید از دیگران حمایت کنید. اگر از فرد دیگری حمایت کنید، چنین و چنان خواهد شد.
امام جمعه ساوجبلاغ گفت: اینجا جایی است که دستگاه امنیتی، دستگاه های نظارتی و بازرسان انتخابات ما باید به میدان بیایند. مگر کسی حق دارد مردم را تهدید کند؟ این اقدام با انتخابات رقابتی سازگاری ندارد.
جنجال یک کاندیدای زن در فضای مجازی
از سوی دیگر برخی کلیپ ها و تصاویر منتشر شده از کاندیداهای انتخابات مجلس در فضای مجازی حاشیه ساز شده است؛ آنچنان که کلیپهای انتخاباتی معصومه خلیل زاده، کاندیدای انتخابات مجلس دوازدهم سر و صدای زیادی به پا کرده است.
بیشتر بخوانید:چرا مشارکت گسترده در انتخابات اهمیت دارد؟
او که در انتخابات مجلس یازدهم نیز از حوزه میاندوآب کاندیدا شده بود، با کسب ۶ هزار و ۷۵۳ رای نتوانست به پارلمان راه پیدا کند و رقیب او عیسی زاده رأی آورد. حال او در انتخابات مجلس دوازدهم با شعار «عدالت/صداقت/شفافیت» به دنبال کسب رای از مردم است. همچنین در صفحه اینستاگرام این کاندیدای انتخابات که توسط ادمین اداره می شود، نوشته شده است: «بر پیکر بُت ظلم /آمد خلیل زاده»
البته اقدامات انتخاباتی خلیل زاده موضوع تازهای نیست و او در سال ۹۸ با انتشار کلیپی با عنوان «روز ثبت نام شیر زن آذربایجان» منتشر کرد که در حال فاتحه خوانی بر مزار اهل قبور بود و سپس برای ثبت نام در انتخابات مجلس یازدهم به ستاد فرماندهی استان مراجع کرد.
کاندیداها نیامده، جنجال آفریدند
همچنین، آیت الله سید نصیر حسینی، نمایندگی ولی فقیه در استان کهکیلویه و بویراحمد، در نشست شورای فرهنگ عمومی استان، گفت: «شنیدهام برخی داوطلبان نمایندگی مجلس برای رای با قرآن به خانههای مردم میروند. بگذارید مردم طبق عقیده خود آزادانه انتخاب کنند و رای دهند.»
وی اظهار کرد: «تبلیغات انتخاباتی باید منطقی انجام شود، مناظره نیز علمی و منطقی باشد و وعدههایی که از سوی داوطلبان نمایندگی مجلس داده میشود در چارچوب قانون وظایف نمایندگان باشد.»
حسینی تاکید کرد: «باید از تخریب چهرهها و داوطلبان نمایندگی جلوگیری شود؛ چراکه آرامش جامعه با تخریب از بین می رود. همچنین با داوطلبان نمایندگی مجلس جلساتی نیز برگزار شود.»