اقتصاد۲۴- دکتر اسماعیل للـهگانی و هیئت همراه در این بازدید در گفتگو با مسئولان تعدادی از غرفهها، کیفیت برگزاری نمایشگاه و میزان استقبال بازدیدکنندگان را مورد بررسی قرار داد.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران همچنین با دکتر احمدوند مدیر امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گفتگو کرد. دکتر للـهگانی در این دیدار بر ضرورت همافزایی بانک رفاه کارگران و فعالان صنعت نشر تاکید و ظرفیتهای تخصصی این بانک به منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی بر بستر فناوری اطلاعات را تشریح و از آمادگی پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی فعال در این صنعت خبر داد.
دکتر للـهگانی طی سخنانی در جمع خبرنگاران در حاشیه این بازدید از آمادگی بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از اقدامات فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی خبر داد و گفت: برای افزایش سرانه مطالعه در کشور لازم است بیش از پیش به سمت انتشار کتابهای دیجیتال و الکترونیک حرکت کنیم و از ظرفیتهای فضای مجازی و نرمافزارهای تخصصی برای این منظور استفاده کنیم.
وی افزود: برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان مردم باید دسترسی مردم به کتاب را تسهیل کنیم و در این راستا توسعه کتابهای دیجیتال از جمله راهکارهای اثربخش است و بانک رفاه کارگران آمادگی دارد از اقدامات اجرایی در این حوزه حمایت کند.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران ادامه داد: باتوجه به افزایش قیمت کاغذ و برای حفاظت از محیط زیست باید تلاش کنیم مردم را به سمت کتابهای الکترونیکی سوق دهیم و از این طریق سرانه مطالعه را در کشور ارتقاء دهیم.
وی افزود: بانک رفاه کارگران در سالهای اخیر اقدامات توسعهای قابل توجهی در حوزه فناوری اطلاعات داشته است و میتوانیم بسترها و ظرفیتهای الکترونیک بانک را در اختیار فعالان حوزه کتاب قرار دهیم تا از این طریق کتابها و تولیداتشان را در اختیار مردم قرار دهند و با این کار همافزایی بین بانک و فعالان صنعت نشر نیز ایجاد شود.
دکتر للـهگانی به تسهیلات بانک رفاه کارگران به واحدهای تولیدی فعال در صنعت نشر اشاره کرد و گفت: این بانک همواره حامی این صنعت و فعالان حوزه فرهنگی کشور بوده است و در صحبتهایی که با مسئولان برگزاری این نمایشگاه داشتیم اعلام آمادگی کردیم که حمایت از این واحدها را افزایش دهیم.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پایان به ارزیابی سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پرداخت و گفت: بستر بسیار ارزشمندی در این نمایشگاه برای استفاده دانشجویان، دانشآموزان و عموم مردم ایجاد شده تا بتوانند به نحو مقتضی از آن بهره برند و ظرفیتهای انتشاراتی خوبی در موضوعات و بخشهای مختلف فراهم شده که قابل تقدیر است.