تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳

چه کسی رئیس کمیسیون انتخاب رهبری در مجلس خبرگان شد؟

جلسات کمیسیون‌های «سیاسی، اجتماعی و فرهنگی»، «۱۰۷ و ۱۰۹ قانون اساسی» و «بررسی راه‌های حراست و پاسداری از ولایت فقیه» مجلس خبرگان رهبری برگزار شد.

اقتصاد۲۴-جلسات کمیسیون‌های «سیاسی، اجتماعی و فرهنگی»، «۱۰۷ و ۱۰۹ قانون اساسی» و «بررسی راه‌های حراست و پاسداری از ولایت‌فقیه» مجلس خبرگان رهبری برگزار شد.

آنگونه که مهر روایت کرده، در نشست کمیسیون‌های مذکور با رأی اعضاء، ترکیب هیئت‌رئیسه جدید هر کمیسیون به‌صورت جداگانه انتخاب شدند.

بر اساس گزارش دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری در کمیسیون «۱۰۷ و ۱۰۹ قانون اساسی» حسینی بوشهری به‌عنوان رئیس و آیات سید محمدرضا مدرسی یزدی و عباس کعبی به ترتیب نایب‌رئیس اول و دوم، سید حسن عاملی و سید ابوالحسن مهدوی منشیان و آیت‌الله اراکی نیز به‌عنوان مخبر کمیسیون تعیین شدند.

گفتنی است، وظیفه اصلی کمیسیون اصل ۱۰۷ و ۱۰۹ قانون اساسی، تحقیق و بررسی درباره همه موارد مربوط به شرایط و صفات رهبر، موضوع اصل‏‌های یاد شده در ماده فوق و همه کسانی که در مظان رهبری قرار دارند و ارائه نتایج به دست آمده، به هیئت ‏رئیسه، برای استفاده و بررسی مجلس خبرگان است.

در کمیسیون «سیاسی، اجتماعی و فرهنگی» نیز آیت‌الله ملکوتی در جایگاه ریاست، آیات سید ابوالحسن مهدوی نایب‌رئیس اول و علی مؤمن پور نایب‌رئیس دوم، احمد مؤمن و حسین مظفری منشیان و آیت‌الله محمود رجبی به‌عنوان مخبر این کمیسیون انتخاب شدند.

اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون "بررسی راه‌های حراست و پاسداری از ولایت‌فقیه" هم به‌این‌ترتیب انتخاب شدند: آیت‌الله محمود رجبی رئیس، آیات صفایی بوشهری و علی مؤمن نواب رئیس، آقایان سعید صلح میرزایی و محمدحسین بیاتی منشیان و آقای علی‌عباسی مخبر کمیسیون.


بیشتر بخوانید:آیت‌الله طاهامحمدی درگذشت


پس از مشخص شدن هیئت‌رئیسه کمیسیون‌ها، اعضاء طبق شرح وظایف مندرج در آیین نامه داخلی مجلس خبرگان، موضوعات و دستور کار جلسات آتی خود را موردبحث و بررسی قرار دادند.

خاطرنشان می‌شود کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری ۱۶ عضو اصلی و علی‌البدل دارند که در اجلاسیه رسمی این مجلس با رأی مخفی نمایندگان مردم برای مدت ۲ سال انتخاب می‌شوند.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر