تاریخ انتشار: ۰۶:۲۵ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸
اقتصاد۲۴ فعالیت‌های دانشگاهی و پژوهشی مناطق آزاد را بررسی می‌کند؛ /6/

بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌های کیش؛ هدف منطقه آزاد در توسعه فعالیت‌های دانشگاهی

دستیار مدیرعامل در حوزه علم و فناوری و مسئول شورای علمی سازمان منطقه آزاد کیش گفت: مجموعه فعالیت‌ها در راستای جذب دانشجوی خارجی را شروع کرده‌ایم و هدفمان بین‌المللی کردن دانشگاه‌های موجود است.

اقتصاد24 - منطقه آزاد کیش به توجه ویژه به جذب سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی و همچنین دارا بودن برنامه هایی مدون و موفق برای توسعه گردشگری و اقتصادی شناخته می شود اما این منطقه بر توسعه منابع انساني با استفاده از آموزش علوم و مهارت ها نیز تاکید دارد. کیش، علاوه بر تلاش برای ارتباطی گستره و بین المللی در عرصه های گوناگون مانند سرمایه گذاری و گردشگری، درصدد است تا زمینه های بین‌المللی سازی دانشگاه های جزیره را نیز فراهم سازد.

در همین زمینه داریوش سلیمی، دستیار مدیرعامل در حوزه علم و فناوری و مسئول شورای علمی سازمان منطقه آزاد کیش در گفتگو با خبرنگار اقتصاد24 درباره تعداد دانشگاه‌های موجود در منطقه آزاد کیش گفت: در جزیره کیش هفت دانشگاه موجود است که همه آن‌ها پردیس‌های وابسته به دانشگاه‌های مختلف در سطح کشور هستند و مجموعاً 6 هزار و 45 نفر دانشجو داریم و پردیس دانشگاه تهران، پردیس دانشگاه امیرکبیر، پردیس دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه پیام نور، پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه آزاد اسلامی از جمله دانشگاه‌های موجود در سطح منطقه هستند.


هدف بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌های کیش است


مسئول شورای علمی منطقه آزاد کیش گفت: مجموعه فعالیت ها در جهت جذب دانشجوی خارجی را شروع کرده‌ایم. مجموعه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی به‌طور کل خارجی هستند و با توجه به اینکه یکی از مهم‌ترین بحث‌های ما بحث بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌های کیش و به طوری کلی منطقه آزاد کیش است، در شورای شهر دانشی مصوبه‌ای برای تشکیل کمیته بین‌الملل که تمامی دانشگاه‌هایی که پردیس آن‌ها داخل مجموعه کیش است وضع کردیم و جلسات منظمی نیز برای برنامه‌ریزی درباره جذب دانشجوی خارجی و نیز تأسیس رشته‌هایی که به‌نوعی حالت بین‌المللی دارند، در دستور کار داریم.


وی افزود: در این جلسات یک عضو که یا معاون روابط بین‌الملل دانشگاه یا یکی دیگر از مسئول دانشگاه است نیز حضور دارند.



پروژه هایی مشترک با کشورهای مختلف 


سلیمی در تشریح فعالیت های پژوهشی و دانشگاهی منطقه آزاد کیش نیز خاطرنشان کرد: اولین کاری که در زمینه جذب دانشجویان خارجی و بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌های کیش پیگیری شده، آن است که جناب سالار آملی، معاون روابط بین‌الملل وزارت علوم هم در جلسات معمولاً حضور دارد.

دستیار مدیرعامل منطقه آزاد کیش در حوزه علم و فناوری در ادامه افزود: در حدود 120 پروژه مشترک میان ایران و کشورهای مختلف وجود دارد و برای اینکه مشخص شود کدام پردیس‌ها می‌توانند داخل جزیره بیایند تا پروژه‌های مشترک را با دانشگاه های خارجی داشته باشیم و در کنار آن برای جذب دانشجوی خارجی اقدام کنیم هدف گذاری شده است.

فعالیت های پژوهشی و بین المللی کیش با جدیت پیگیری می شود


وی با تاکید بر اینکه فعالیت های پژوهشی و بین المللی کیش با جدیت پیگیری می شود گفت: این فعالیت تازه شروع‌ شده و امیدواریم چهره جدی و خوبی به خود بگیرد.

سلیمی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی با هدف جذب دانشجویان خارجی فعالیتش را اجرایی کرده و امروز دارای 86 دانشجوی خارجی است که از کشورهای همسایه برای تحصیل به این دانشگاه آمده‌اند.

دستیار مدیرعامل منطقه آزاد کیش در حوزه علم و فناوری در پایان تاکید کرد: هدف ما در سازمان منطقه آزاد کیش ، بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌های کیش است در همین راستا نیز شورایی تشکیل‌شده و امیدورایم استمرار هم داشته باشد و با قول حمایتی که دکتر سالار آملی داده‌اند امیدواریم این طرح با موفقیت پیش برود و هم مجموعه دانشگاه‌ها و هم سازمان بتوانند نقش خود را در این زمینه به‌خوبی ایفا کنند.

اقتصاد۲۴ پیشتر به بررسی فعالیت های پژوهشی و دانشگاهی در  منطقه آزاد اروند ، منطقه آزاد ارس، منطقه آزاد انزلی، منطقه آزاد چابهار و منطقه آزاد قشم نیز پرداخت که می توانید گزارش آن را مطالعه کنید.

 
ارسال نظر