تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
کدام دولت کمترین تورم را تجربه کرد

رکوردداران گرانی / سکه و بنزین، احمدی‌نژاد؛ دلار، روحانی!

سایه گرانی سالهاست که بر اقتصاد نفتی ایران سایه انداخته و همه دولت‌های پس از جنگ با رشد قیمت مواجه بوده‌اند، اما بعضی، کمی بیشتر.

اقتصاد۲۴- دلار، سکه و بنزین، سه شاخصی است که افزون بر خود، بر قیمت سایر کالا‌ها اثرگذار است. این سه شاخص در ۴ دولت ۸ساله پس از جنگ، تاثیر فراوانی بر تورم داشته است.

جدولی که در ادامه می‌آید، نشان می‌دهد که در دولت احمدی‌نژاد بیشترین جهش در قیمت سکه و بنزین رخ داده، هرچند دولت روحانی در گرانی ارز رکورددار است.

کمترین تورم براساس این جدول، در دولت اصلاحات است و با این حال در هیچ دولتی، تثبیت یا کاهش قیمت این سه شاخص تجربه نشده است.
 
 
منبع: خبر فوری
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غلامحسین آراسته
۱۲:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۲
سلام چه نظری دارم که بدهم ،بنده یک بازنشسته هستم و خانه ندارم ودر حال حاظر مستاجرم ولی به لطف سیاستهای این رئیسی بزودی باید فکر یک چادر بکنم ،بنده دارای یک دختر دم بخت و یک پسر بزرگ عذب که نه توان تامین زمینه ازدواجشان هستم و نه دیگر توان جور کردن پول پیش خانه و اجاره هستم حالا از من نظر میخواهید،من فقط مرگ میخواهم ،مرگ همین
ارسال نظر