تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹

اعطای بسته‌های معیشتی به کارگران در اسرع وقت

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: با توجه به آثار و تبعات شیوع کرونا به‌ویژه در جامعه کارگری و مشکلات معیشتی این قشر زحمتکش در جلسه کمیسیون کارگری بر رسیدگی به موقع و ارائه خدمات لازم از جمله اعطای بسته‌های معیشتی از سوی سازمان‌های مربوطه در اسرع وقت تاکید شد.
 
اقتصاد۲۴- به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، جلسه کمیسیون کارگری با موضوع بررسی مسائل کارگری کشور روز سه‌شنبه با حضور «حمید ملانوری» مدیرکل سیاسی، معاون سیاسی، مدیران کل ذیربط وزارت کشور و نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، وزارت صمت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بانک مرکزی، سازمان امور مالیاتی، دادستانی و سایر دستگاه‌های عضو کمیسیون، امروز در محل وزارت کشور برگزار شد.

در این جلسه، با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور و تبعات آن بر واحد‌های کارگری، گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده برای رونق هرچه بیشتر واحد‌های تولید و کارگری و حل مشکلات کارگران از جمله پرداخت بیمه بیکاری به افراد مشمول در اسرع وقت، همچنین پرداخت تسهیلات بانکی به واحد‌های متقاضی ارائه و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

ملانوری در این زمینه گفت: در همین راستا با توجه به پرداخت مرحله اول بیمه بیکاری، مقرر شد در اسرع وقت حقوق بیمه بیکاری مربوط به فروردین و اردیبهشت‌ماه به افراد مشمول پذیرفته شده توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که اسامی آن‌ها به سازمان برنامه و بودجه اعلام شده است، پرداخت شود.
 

بیشتر بخوانید: افزایش حقوق کارگران بازنشسته در پیچ آخر/ سهم تامین اجتماعی از همسان سازی چه می شود؟


مدیرکل سیاسی وزارت کشور همچنین تصریح کرد: با توجه به اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قید «ممنوعیت پرداخت تسهیلات به واحد‌های تولیدیِ موضوع عدم تعدیل نیروی انسانی» از شرایط پرداخت تسهیلات حذف شده و همه واحد‌های تولیدی می‌توانند تقاضای خود را در این راستا ارائه کنند.

ملانوری عنوان کرد: با توجه به آثار و تبعات شیوع بیماری کرونا به‌ویژه در جامعه کارگری و مشکلات معیشتی این قشر زحمتکش، در این جلسه بر رسیدگی به موقع و ارائه خدمات لازم از جمله اعطای بسته‌های معیشتی از سوی سازمان‌های مربوطه در اسرع وقت تاکید شد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظر