مواد لازم برای تهیه کمپوت هلو خانگی
برای هر شیشه کمپوت هلو:
هلو: ۲-۳ عدد
شکر: یک استکان
آب جوش: به مقدار لازم
هلو: ۲-۳ عدد
شکر: یک استکان
آب جوش: به مقدار لازم
طرز تهیه کمپوت هلو در خانه
۱- هلوها را بشویید و صبر کنید تا کاملا خشک شوند.
سپس آنها را پوست بکنید و تکه تکه کنید.
سپس آنها را پوست بکنید و تکه تکه کنید.
۲- شیشهها را از قبل خوب بشویید و با دستمال خشک کنید.
۳- هلوهای خرد شده را داخل شیشههای خشک و تمیز بریزید.
سپس شکر را به آنها اضافه کنید و روی آن آب جوش بریزید.
به طوری که تا لب شیشه از آب پر شود و روی هلوها را بپوشاند.
۴- درب شیشهها را محکم ببندید و شیشههای هلو را آرام تکان دهید و زیر و رو کنید تا شکر در آب جوش حل شود.
۵ داخل قابلمه مقداری آب بریزید. شیشهها را به صورت صاف و عمودی داخل قابلمه قرار دهید.
آب داخل قابلمه باید به اندازهای باشد که تا نصف قد شیشهها بالا بیاید.
۶- شیشهها را داخل آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا به صورت غیر مستقیم جوشانده شوند.
بعد از آن که آب داخل قابلمه به جوش آمد، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای آماده شدن کمپوتهای داخل شیشه زمان دهید تا کاملا بجوشند و حرارت ببینند.
۷- شیشهها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و به صورت سر و ته در سایه و جای خنک قرار دهید تا هوای داخل شیشهها خارج شود. اجازه دهید کمپوتها کاملا خنک شوند.
سپس آنها را به همان صورت وارونه و برعکس داخل یخچال قرار دهید تا هوا داخل شیشهها نفوذ نکند.
۸- بعد از ۷ روز، کمپوت هلو آماده است. میتوانید آن را به عنوان میان وعده و عصرانه به همراه بستنی نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه کمپوت خانگی با طعم هلو
– برای درست کردن کمپوت هلو حتما از شیشههای درب فلزی (درب آهنی) استفاده کنید.
– برای آن که بتوانید هلو را به آسانترین شکل از هسته جدا و خرد کنید، بعد از پوست کندن هلو، با چاقو دور تا دور هلو را برش بزنید تا هلو نصف شود.
سپس دو سمت هلو را با دست بگیرید و آرام بپیچانید تا از هسته جدا شوند.
حالا میتوانید هلوها را به اندازهی دلخواه خرد کنید.
– اگر پوست هلو سفت بود و ضخیم کنده میشد، هلوها را به مدت ۱ دقیقه داخل آب جوش قرار دهید و سریعا داخل آب سرد فرو کنید. با این روش پوست هلو به راحتی کنده میشود.
– حتما از هلوهای سالم، بدون زدگی و له شدگی برای درست کردن کمپوت هلو استفاده کنید.
– دقت کنید که شیشه را لبریز و از هلو و یا آب نکنید. سر شیشههای کمپوت را کمی خالی بگذارید.
– هلوها را به شکل تکههای درشت خرد کنید تا بعد از پخته شدن له نشوند.
هر هلو را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل شیشه بریزید.
– کمپوت هلو را داخل یخچال نگهداری کنید.
– به دلخواه میتوانید کمی گلاب نیز به کمپوت هلو اضافه کنید.
– اگر این مقدار شکر برای ذائقهی شما زیاد شیرینی است میتوانید شکر کمتری به کمپوت اضافه کنید.
منبع: ایران کوک
– برای آن که بتوانید هلو را به آسانترین شکل از هسته جدا و خرد کنید، بعد از پوست کندن هلو، با چاقو دور تا دور هلو را برش بزنید تا هلو نصف شود.
سپس دو سمت هلو را با دست بگیرید و آرام بپیچانید تا از هسته جدا شوند.
حالا میتوانید هلوها را به اندازهی دلخواه خرد کنید.
– اگر پوست هلو سفت بود و ضخیم کنده میشد، هلوها را به مدت ۱ دقیقه داخل آب جوش قرار دهید و سریعا داخل آب سرد فرو کنید. با این روش پوست هلو به راحتی کنده میشود.
– حتما از هلوهای سالم، بدون زدگی و له شدگی برای درست کردن کمپوت هلو استفاده کنید.
– دقت کنید که شیشه را لبریز و از هلو و یا آب نکنید. سر شیشههای کمپوت را کمی خالی بگذارید.
– هلوها را به شکل تکههای درشت خرد کنید تا بعد از پخته شدن له نشوند.
هر هلو را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل شیشه بریزید.
– کمپوت هلو را داخل یخچال نگهداری کنید.
– به دلخواه میتوانید کمی گلاب نیز به کمپوت هلو اضافه کنید.
– اگر این مقدار شکر برای ذائقهی شما زیاد شیرینی است میتوانید شکر کمتری به کمپوت اضافه کنید.
منبع: ایران کوک