وی افزود: اتفاقی که امروز در شهرستان بر مبانی حمایت و پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان موجب خشنودی است؛ مس سرچشمه با ارتباطی که با پژوهشگران و دانشگاه پیدا کرده است باعث میشود دورنمای خوبی در رفسنجان و کشور توسط این معدن مشاهده کنیم.
وی تصریح کرد: صنعت عظیم مس با متخصصان داخلی در حال اداره و مدیریت است. مسئله حقوق دولتی به سرانجام رسید و ممکن است امروز سهم شهرستان رفسنجان محقق نشده باشد، اما برای انجام این فرایند از استاندار و نمایندگان تشکر میکنیم که این سنگ بنای برگشت حقوق دولتی ۱۵ درصد گذاشته شده و موجب رونق میشود.
فرماندار رفسنجان در مورد تولید اسید در صنعت مس که به کاهش آلاینده کمک میکند، گفت: نگهداری این ماده ارزشمند سخت و دشوار است و مس اگر صنایع وابسته را که میتواند این محصول استراتژیک را مصرف کند در منطقه ویژه اقتصادی ایجاد کند باعث اشتغالزایی خواهد شد و در این راستا فشار مضاعف مردم در رابطه با بیکاری کاهش میابد.
بیشتربخوانید:رشد ۱۰ درصدی تولید آند و ۵ درصدی کاتد مس
فصیحی هرندی خاطرنشان کرد: مس باید به عنوان یک ظرفیت به این موضوع نگاه کرد و اگر بخواهد تمام ظرفیت اشتغال رفسنجان را جوابگو باشد، قابل قبول نیست مگر اینکه توسعههایی صورت بگیرد، اما میتواند با ایجاد صنایع وابسته که میتواند برخی از نیازهای مس را تامین کنند یا میتوانند خوراک خود را از مس تامین کنند که افتخار آن نیز برای مس خواهد بود، ایجاد شود اشتغالزایی خواهد شد و فشار مضاعف انتظار مردم برای استخدام در مس کاهش پیدا کرده و توسعه متوازن و اشتغال شکل خواهد گرفت.
فرماندار رفسنجان در پایان تصریح کرد: رفسنجان تاریخ روشن و فاخری دارد و مردم این شهرستان مطالبات خود را بر اساس فرهنگ خود دنبال میکنند، ما فرهنگ سازی کنیم تا آنچه حق مردم است از راه نظام. مندی محقق شود.