جلال سلطانی مدیرعامل بیمه حافظ کیست؟

جلال سلطانی، مدیرعامل بیمه حافظ، با بیش از دو دهه تجربه در صنعت بیمه و فناوری اطلاعات، از جمله مدیرانیست که توجه ویژه‌ای به دگرگونی‌های دیجیتالی در صنعت بیمه دارد. او که دارای مدرک دکترای مدیریت کسب‌وکار و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع است، در کارنامه حرفه‌ای خود به‌عنوان مشاور مدیرعامل و مدیر فناوری اطلاعات در شرکت‌های معتبر بیمه‌ای مانند بیمه آسیا و بیمه ملت فعالیت کرده است.

موسی رضایی میرقائد، مدیرعامل بیمه البرز کیست؟

موسی رضایی میرقائد، مدیرعامل بیمه البرز، یکی از مدیران با تجربه و شناخته‌شده در صنعت بیمه ایران است. او که کار خود را در این حوزه با بیمه دانا آغاز کرده است در شرکت‌های بیمه اتکایی امین و بیمه البرز در این زمینه خود را ابقا کرد و امروز جزو شناخته‌شده‌ترین افراد در این حوزه است.

مجتبی حیدری مدیرعامل جدید بیمه آسیا کیست؟

مسعود بادین مدیرعامل پیشین بیمه آسیا سرانجام و پس از ۷ سال از این سمت کنار رفت تا مجتبی حیدری از مدیران باسابقه صنعت بیمه و بانکداری، به عنوان مدیرعامل بزرگ‌ترین بیمه خصوصی کشور عهده‌دار این منصب شود.

بیمه ایران در مسیر بازگشت به دوران اوج/ از وصول مطالبات تا انعقاد قرارداد با صنایع بزرگ

در سال ۱۴۰۳، بیمه ایران با حفظ جایگاه برتر خود در صنعت، عملکردی متمایز در حوزه‌های سهم بازار، رشد حق بیمه، پرداخت به‌موقع خسارت و تنوع خدمات از خود نشان داده است. توانگری مالی بالا و مدیریت ۲۵ درصد از کل خسارت‌های پرداختی صنعت، گواهی بر قدرت و ثبات این شرکت است.

بانک سپه هک شده است؟

محمد امین آقامیری، دبیر شورای‌عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، در گفت وگویی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه با تأکید بر اهمیت امنیت سایبری در دنیای امروز توضیحاتی ارائه کرد.

تمرکز بر بیمه عمر، چالش پیش روی کشاورز در بیمه پاسارگاد

درست است که بیمه‌های عمر، از فنی ترین، پیچیده‌ترین و در عین حال سودآورترین رشته‌های بیمه برای شرکت‌ها شناخته می‌شوند، اما واقعا تمرکز بیش از حد بر فروش این بیمه نامه، بدون توجه به شرایط تورمی و دلسرد شدن بیمه گزاران نسبت به بازدهی آنها، کار درستی است؟

اسکناس جدید ۲۰۰ هزار تومانی چاپ شد+عکس

با ورود به سال ۱۴۰۴، نشانه‌های تازه‌ای از تغییر واحد پول ملی نمایان شده است. انتشار اسکناس ۲ میلیون ریالی، که در ساختار جدید معادل ۲۰۰ تومان خواهد بود، از آماده‌سازی زیرساخت‌ها حکایت دارد. حالا به نظر می‌رسد که این اصلاح پولی، پس از سال‌ها بحث و انتظار، در مسیر تصمیم‌گیری توسط مجلس قرار گرفته است.

ناترازی بانک‌ها از کجا آب می‌خورد؟

ناترازی بانک های یکی از اساسی ترین مشکلات نظام پولی و بانکی در جهان است که می تواند عامل بروز ورشکستگی اقتصادی یک کشور شود و در این مسیر حکومت با سیاست های خود برای ایجاد بحران در نظام پولی و بانکی تلاش فراوانی دارد.

نباید بانک‌های تخصصی مثل توسعه تعاون را درگیر تسهیلات تکلیفی کرد

نماینده بجنورد در مجلس گفت: معنی ندارد به بانکی که رسالت دیگری دارد و برای کمک به یک قشر خاص تاسیس شده، فشار بیاورند که وام مسکن دهد. بانک‌ها باید در مسیر وظایف و رسالت خود عمل کنند. یکی از بانک‌های تخصصی ما، بانک توسعه تعاون است که هدف اصلی آن باید حمایت از تعاونی‌ها باشد. این وظیفه بسیار ارزشمند است و نباید فضایی را ایجاد کرد که این بانک درگیر چالش‌های دیگر از جمله ارائه تسهیلات تکلیفی شود.

ثبات تزریق پول در بازار شبانه چگونه جبران شد؟

با وجود افزایش نیاز بانک‌ها به وجوه نقد، بانک مرکزی رقم تزریق پول در بازار باز را ثابت نگه داشت. با این حال، رقم وام‌دهی بانک مرکزی در بازار شبانه افزایش یافت تا عطش بانک‌ها برای نقدینگی، با اعتباردهی از این مسیر فروکش کند.

سرمایه بانک توسعه تعاون کفایت لازم را برای حمایت از بخش تعاون ندارد

نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به موضوع تامین مالی بخش تعاون در کشور اظهار داشت: یکی از بانک‌های موثر در تقویت تعاونی‌ها که اساساً این موضوع در رسالت اصلی آن تعریف شده، بانک توسعه تعاون است. سرمایه این بانک کفایت لازم را برای حمایت از بخش تعاون ندارد و گفته می‌شود از سال ۱۴۰۱، افزایش سرمایه در آن بانک صورت نگرفته است.
1 صفحه