تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۹

شرایط اسکان نوروزی در شهر‌های زرد و آبی

با اعلام ممنوعیت سفر به شهر‌های قرمز و نارنجی در تعطیلات نوروز، معاون گردشگری شرایط اسکان مسافران در شهر‌های زرد و آبی را تشریح کرد.

شرایط اسکان نوروزی در شهر‌های زرد و آبی

اقتصاد۲۴ - با اعلام ممنوعیت تردد و سفر به ۴۰ شهر قرمز و نارنجی در تعطیلات نوروز، ولی تیموری تاکید کرد: مسافرانی که به شهر‌های زرد و آبی تردد دارند فقط در مراکز اقامتی مجاز می‌توانند اقامت داشته باشند؛ بنابراین توصیه می‌کنم از اقامت در مراکز غیرمجاز مثل خانه‌های شخصی، چادر مسافرتی و مدارس اجتناب کنید، چون در دستور کار قرارگاه عملیاتی کرونا است که از اقامت در این مراکز جلوگیری کند.

علی‌اصغر مونسان ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ نیز اعلام کرده که هتل‌ها، اماکن اقامتی و گردشگری و بوم‌گردی‌ها در تعطیلات نوروز حق پذیرش تور بدون کد مجاز را ندارند و در صورت پذیرش تور‌های غیرمجاز گردشگری، بلافاصله آن مرکز متخلف پلمب می‌شود.

همچنین ایرج حریرچی ـ معاون‌کل وزارت بهداشت ـ تاکید کرده است: اسکان مسافران نوروزی در پارک‌ها، مدارس، استقرار چادر‌های مسافرتی و مراکز غیررسمی مانند منازل اجاره‌ای موقت ممنوع است.

ولی تیموری ـ معاون گردشگری ـ با شرح نحوه اجرای سفر‌های نوروزی، از ابلاغ دستورالعمل اجرایی مدیریت این سفر‌ها در بستری ایمن و مسؤولانه خبر داد و گفت: سفر به طیف گسترده‌ای از شهر‌ها و روستا‌های زرد، آبی و سفید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی امکان‌پذیر است.

او یادآور شد: سفر «به» و «از» حدود ۴۰ شهر نارنجی و قرمز محدودیت دارد. با این حال در این شهر‌ها مراکز اقامتی دارای مجوز از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فعال هستند و سفر‌های ضروری و کاری به این شهر‌ها از طریق وسایل حمل و نقل عمومی قابل انجام است.


بیشتر بخوانید: اسامی شهر‌های ممنوعه برای سفر‌های نوروزی


معاون گردشگری گفت: ستاد‌های هماهنگی خدمات سفر در سطوح ملی و استانی فعال شده‌اند و در طول تعطیلات نوروز به صورت شبانه‌روزی بر اجرای درست دستورالعمل‌ها و خدمات‌رسانی مطلوب و ایمن به مسافران و گردشگران نظارت خواهند داشت.

تیموری با انتشار ویدئویی در فضای مجازی، با اشاره به اظهارات ضد و نقیض درباره سفر‌های نوروزی که به گفته او سبب اذیت فعالان گردشگری شد، اظهار کرد: نزدیک به دو ماه موضوع سفر‌ها در کمیته‌های داخلی ستاد ملی مقابله با کرونا مورد پیگیری قرار گرفت. به شدت تلاش می‌کنیم در مقابل موضوع حفظ سلامت هموطنان، معیشت فعالان گردشگری فراموش نشود. همین که وزیر بهداشت می‌گوید در دولت تنها این وزارتخانه درباره سفر تصمیم نمی‌گیرد، بیانگر این است که ما توانستیم اعضای ستاد را متقاعد کنیم معیشت فعالان گردشگری باید مورد توجه تصمیم‌گیران قرار گیرد، نشاط مردم باید مورد توجه قرار بگیرد. مصوبه‌ای گرفته شد که قرار بود دستورالعمل اجرایی آن در روز‌های پایانی سال که وضعیت کرونا در کشور شفاف‌تر می‌شود، ابلاغ و اجرایی شود.

البته همه این‌ها در حالی مطرح می‌شود که باز بسیاری از تاکید‌ها بر سفر نرفتن و پرهیز از سفر‌های غیرضروری است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ افشاگری اتاق اصناف درخصوص کیفیت آرد مصرفی

جزئیات جدید از تغییر قانون بازنشستگی

فیلم/ لحظه هولناک سقوط هواپیما وسط اتوبانی در ایتالیا

عکس/ دیدار آملی لاریجانی با خانواده سرداران شهید سلامی و رشید

آتش زدن مامور پلیس راه در مشهد

عکس/ چهره جوان و زیبای هدیه تهرانی ۲۷ سال پیش در کنار ابولفضل پورعرب

عکس/ صحنه‌های دلخراش از قحطی شدید در نوار غزه

عکس/ استوری تلخ محسن چاوشی از گرسنگی مردم در غزه

عکس/ پست تلخ پسر احمد توکلی درباره فوت پدرش

جزئیات تازه از مذاکرات ایران و اروپا در استانبول

آتش‌سوزی مهیب در شهرک علمی‌ تحقیقاتی اصفهان

عکس/ سفر سر زده پزشکیان به قم

عزای چهل‌روزه کشته شدگان جنگ/ روایت‌هایی از غیرنظامیانی که در حملات اسرائیل به ایران کشته شدند

بورس درگیر اقدامات جزیره‌ای است

فیلم/ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش درخصوص شهریه ۱۰۰ میلیونی مدارس غیرانتفاعی

خاورمیانه گروگان بازی تجاری ترامپ

بازداشت یک زن به اتهام تلاش برای ترور نتانیاهو

عکس/ چهره متفاوت و جوان محمد حنفیه سریال مختار در ۳۶ سالگی با لباس کردی

هشدار درباره تبعات محدودیت اینترنت در ایران

عکس/ چهره باورنکردنی مجری عشق ابدی در دهه شصتی با مانتوی اپل دار

چرا سریال شکارگاه دیده نشد؟

عکس/ آماری هولناک از آخرین وضعیت سد‌های تامین کننده آب تهران

فیلم/ هشدار بالگرد نیروی دریایی ایران به ناوشکن آمریکایی

ارزش سهام عدالت امروز ۱ مرداد ۱۴۰۴ + جدول

جزئیات درگیری مسلحانه مرزبانان با گروهک تروریستی در کردستان

عکس/ ظاهر دیده نشده محمدرضا پهلوی و فوزیه ۸۱ سال پیش در بازدید از یک مرکز خیریه

شاخص اشعه فرابنفش در سطح هشدار

فیلم/ ژست عجیب و خاص بازیگر داش آکل با استایل تابستانی

عکس/ بختیار اولین رئیس ساواک ۷۴ سال پیش در حال آموزش تیراندازی به فرزندش

فیلم/ پدر فلسطینی: بچه‌هایم یک هفته است نان نخورده‌اند

آب استخر‌های تهران قطع می‌شود

تورم، تحریم و بی‌ثباتی؛ سه‌ضلعی فرار سرمایه از ایران/ در برابر کوچ سرمایه‌ها از کشور چه باید کرد؟

فیلم/ انتقاد صریح یکی از سهام‌داران ایران‌خودرو از عملکرد وزیر صمت

دلار توافقی افزایشی شد

فیلم/ اعتراف دویچه وله درباره فروش ۱.۸ میلیون بشکه نفت توسط ایران

قیمت دلار در تنگنای رشد و ریزش + جدول

وظایف سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان چیست؟

خرید جدید استقلال مشخص شد + عکس

قیمت فروش باقی‌مانده سهام دولت در استقلال و پرسپولیس

چه کسانی مشمول یارانه ۹۰۰.۰۰۰ تومانی می‌شوند؟

ارتش اسرائیل: جنگ با ایران هنوز تمام نشد

ادعای عجیب الهام علی‌اف درباره ترامپ

فیلم/ بازگشایی فاز تجارت و گردشگری منطقه آزاد انزلی

پرتاب ماهواره ایرانی با یک پرتابگر روسی + عکس

طلای جهانی سکوی پرتاب قیمت طلای داخلی شد + جدول

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

عکس/ تغییر چهره باورنکردنی پسر مهراب قاسم‌خانی در اوج جوانی

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس زیرخاکی‌ پانته‌آ بهرام با استایل دهه شصتی