تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۳۰ اسفند ۱۳۹۹

تهران از دوشنبه گرم می‌شود

اداره‌کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: در ۲۴ ساعت آینده کاهش نسبی دما در پاره‌ای نقاط و روزهای دوشنبه تا چهارشنبه روند افزایش نسبی دما در استان پیش‌بینی می‌شود.

وضعیت های تهران در روزهای آینده

اقتصاد۲۴بر اساس اعلام هواشناسی استان تهران، بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز وضعیت جوی استان آسمانی صاف گاهی همراه با وزش باد شدید در نیمه جنوبی و از بعدازظهر افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده در ارتفاعات استان احتمال می‌رود.

همچنین روز‌های یکشنبه تا دوشنبه آسمانی صاف تا نیمه ابری همراه با وزش باد متوسط تا نسبتا شدید و در روز سه شنبه با نفوذ سامانه بارشی به تدریج افزایش ابر و در دامنه‌ها و ارتفاعات شمالی رگبار پراکنده و در روز چهارشنبه آسمان نیمه ابری تا ابری گاهی با رگبار پراکنده در سطح استان همراه با رعد و برق دور از انتظار نیست.


بیشتر بخوانید: ورود سامانه بارشی جدید به کشور


بیشینه و کمینه دمای هوای پایتخت در روز‌های شنبه ۱۸و ۸، یکشنبه ۱۷و ۱۰، دوشنبه ۲۱و ۱۱و سه شنبه ۲۳ و ۱۳ و چهارشنبه ۲۵ و ۱۵درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

بیشترین و کمترین دمای هوا، ورامین با ۲۰درجه و فیروزکوه با ۲ درجه سانتیگراد طی ۲۴ ساعت گذشته در استان تهران به ثبت رسید.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار