تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰

کَل‌کَلِ علی مشهدی با خواهرزاده‌اش بر سر زمان پایان کرونا

شب گذشته در برنامه «شوتبال»، بین علی مشهدی و خواهرزاده‌اش چالشی درباره زمان احتمالی پایان گرفتن کرونا به وجود آمد.

علی مشهدی

اقتصاد۲۴ - علیرضا مسعودی، کارگردان، نویسنده، بازیگر و استندآپ کمدین با نام هنری علی مشهدی شب گذشته، دوشنبه دوم فروردین با خواهرزاده‌اش در برنامه «شوتبال» حضور داشت.


بیشتر بخوانید: از شهاب حسینی و ریحانه پارسا تا چاوشی و آغداشلو


در بخشی از برنامه خواهرزاده او که از آرزویش برای پایان گرفتن کرونا در سال ۱۴۰۱ گفت، با این سوال دایی‌اش مواجه شد که چرا ۱۴۰۰ را فراموش کردی؟! و چرا باید ۳۶۵ روز دیگر زندگی‌مان اسیر این ویروس باشد؟!

مسابقه «شوتبال» به کارگردانی محمد پیوندی برای شبکه نسیم تولید شده است و فصل دوم آن در ۱۴ قسمت در نوروز ۱۴۰۰ با اجرای حامد آهنگی روی آنتن می‌رود.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار