تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰

۶ شهر تهران نارنجی شد

فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت:دماوند، رودهن، آبسرد، آبعلی، ارجمند و فیروزکوه در وضعیت نارنجی کرونایی قرار گرفتند.

وضعیت شهرهای استان تهران

  اقتصاد۲۴-دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت:بخش زیادی از مراجعین فعلی به مراکز درمانی، کسانی هستند که به دلیل دوره نهفتگی بیماری، در هفته آخر اسفند ۹۹ در جریانات پر ازدحام درون شهری حضور داشتند و پیش‌بینی می‌شود این سیر حداقل تا نهم و دهم فروردین ۱۴۰۰ به همین صورت ادامه یابد.


بیشتر بخوانید:کرونای انگلیسی در کدام نقاط تهران بیشتر است؟


وی افزود:مسافرت‌ها، تجمعات خانوادگی، مهمانی‌های جمعی، حضور در منازل افراد پرخطر و…، به شدت به عنوان عامل زمینه‌ای می‌تواند در شکل‌گیری شبه خوشه‌های جدید عمل کرده و می‌تواند میزان موارد ابتلاء و البته مرگ و میر‌ها را در روز‌های آتی تحت تأثیر قرار دهد.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار