تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰

مسکن مهر تهران به ایستگاه آخر رسید

مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران از پایان مسکن مهر این اداره کل خبر داد و اعلام کرد تنها مالکان ۶۰ واحد باقیمانده پیشوا باید برای دریافت کارت تقسیط مراجعه کنند.

مسکن مهر تهران

اقتصاد ۲۴- به گزارش وزارت راه و شهرسازی، خلیل محبت خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اعلام این خبر گفت: مالکان مسکن مهر پیشوا (۶۰ واحد باقیمانده) برای دریافت کارت قسط مراجعه کنند.

وی همچنین از واگذاری ۱۰۰ هزار و ۲۱۱ عدد واحد مسکن مهر خبر داد و گفت: در سال جاری موانع موجود بر سر راه سایت‌های مسکن اقدام ملی در شهرستان‌های استان را رفع خواهیم کرد و در این خصوص آماده مذاکره با شهرداری‌های مربوطه هستیم.

وی اعتماد انبوه سازان برای شروع پروژه‌های اقدام ملی استان را سرمایه اداره کل عنوان کرد و گفت: در این زمینه با فرمانداران نیز مذاکراتی خواهیم داشت.

وی پیشرفت پروژه‌های افتتاح شده در شهر جدید پرند و پردیس را به ترتیب ۸۴ درصد و ۶۹ درصد اعلام کرد.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار