تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

۱۰ میلیون سیم کارت دانش آموزی توسط اپراتور‌ها ارائه می‌شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طبق مصوبه اینترنت و کودک ما موظفیم ۱۰ میلیون سیم کارت مخصوص دانش آموزان را ارائه دهیم.

سیم کارت دانش آموزی

اقتصاد۲۴- محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با حسین فلاح جوشقانی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با تقدیر از کارکنان و عملکرد این سازمان در سال گذشته اظهار کرد: در سال گذشته سازمان تنظیم مقررات پیگیر حمایت از آموزش مجازی و عدالت آموزشی بود که در کنار برگزاری کمیسیون تنظیم مقررات و تصویب آیین نامه‌هایی که به پیشبرد اهداف کمک کند، بسیار موثر بود.


بیشتر بخوانید: سیم‌کارت شاد چه مزیتی برای دانش‌آموزان دارد؟


آذری جهرمی با بیان اینکه در آخر دولت یازدهم هستیم افزود: وظیفه ما خدمت‌رسانی است و اول و آخر دولت نمی‌شناسیم ما همواره برای خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کنیم و پایان دولت معنا ندارد.

ارائه ۱۰ میلیون سیم کارت دانش آموزی

وزیر ارتباطات تصریح کرد: مصوبه اینترنت و کودک ما را ملزم می‌کند تا سیم‌کارت مخصوص کودکان ارائه دهیم، بنابراین باید شماره دهی را در اختیار اپراتور‌ها قرار دهیم.

وی ادامه داد: ارائه سیم‌کارت دانش‌آموزی در دستور کار قرار دارد به طوری که ۱۰ میلیون سیم کارت جدید و بسته‌های اینترنتی رایگان به دانش آموزان عرضه شود.

وزیر ارتباطات در پایان تاکید کرد: انتظار داریم کار‌ها با جدیت انجام تا اتفاقات خوبی در مدت باقی مانده از دولت انجام شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار