تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خبر داد

استفاده مدیران و اعضای شورای شهر آبادان از سهمیه واکسن کرونای پاکبانان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: تعدادی از مدیران شهرداری و اعضای شورای این شهر با قرار دادن نام خود در لیست پاکبانان دریافت کننده واکسن کرونا، از سهمیه واکسن آن‌ها استفاده کردند.

سهمیه واکسن کرونای پاکبانان

اقتصاد۲۴ - شکرالله سلمان زاده با اعلام این خبر، اظهار کرد: تزریق واکسن کرونا بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت صورت می‌گیرد و علوم پزشکی آبادان نیز سعی کرده که به‌طور کامل این دستورالعمل‌ها را رعایت و اجرایی کند.

او با بیان اینکه تزریق واکسن کرونا به پاکبانان یکی از اولویت‌های ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت و درمان است، افزود: با هماهنگی شهرداری‌ها هر روزه لیستی برای مراکز بهداشت شهرستان‌ها ارسال می‌شد و بر اساس این لیست، افراد واکسن را دریافت می‌کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: متأسفانه تعدادی از مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر نام خود را در لیست پاکبانان دریافت کننده واکسن کرونا قرار دادند و از سهمیه آن‌ها برای ایمن کردن خود استفاده کردند.

وی در ادامه مطلب فوق اضافه کرد: افراد ماسک زده بودند و امکان شناسایی آن‌ها برای پرسنل بهداشت مقدور نبوده و بر اساس لیست ارسال شده اقدام به تزریق واکسن کردند.

گفتنی است که؛ هنوز اسامی این افراد منتشر نشده است.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار