تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر

شهره سلطانی با لباس عروس در کنار رضا عطاران +عکس

شهره سلطانی با انتشار عکسی از خود در کنار رضا عطاران از بازپخش سریال «ترش و شیرین» در شبکه آی‌فیلم گفت.

شهره سلطانی با لباس عروس

اقتصاد۲۴ - سریال «ترش و شیرین» به کارگردانی رضا عطاران که نوروز ۸۶ از شبکه سه پخش شد، این روز‌ها از شبکه آی‌فیلم بازپخش می‌شود.

شهره سلطانی که در این سریال نقش سهیلا دختر نصرت را بازی می‌کرد با انتشار عکسی از خود در لباس عروس در کنار رضا عطاران که نقش همسر او، ناصر مُرُوت را بر عهده داشت در صفحه اینستاگرامش نوشت: «به یاد سریال «ترش و شیرین» که این روز‌ها مجددا از آی‌فیلم پخش می‌شود و شما با پیام‌ها و تصاویری که برایم می‌فرستید به من یادآوری می‌کنید که این کار را دوست داشتید و چندباره دیدینش. خوش‌حالم و ممنونم از حمایت‌هایتان. واقعا که این روز‌ها رضا عطاران عزیز جایش در تلویزیون خالی است مطمئنم شما هم مثل من دوست دارید ایشان به تلویزیون برگردد تا مثل قبل تماشاچی ثابت سریال‌هایش شوید.»

شهره سلطانی با لباس عروس

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
بهار
2
1
سه‌شنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
فیلمه اسکولا
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰
ایشالله که عاقبت بخیر و
به پای هم پیرشن
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار