تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

آخرین آمار فوتی‌ها و مبتلایان به کرونا در کشور امروز پنجشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جدیدترین آمار مربوط به مبتلایان بیماری کرونا در سراسر کشور را اعلام کرد.

آخرین آمار فوتی‌ و مبتلایان به کرونا در کشور

اقتصاد۲۴- بنابر آمار منتشره مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۸۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۱ هزار و ۳۵۱ نفر رسید.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد که تا کنون ۷۹۸ هزار و ۴۶۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۰۴ هزار و ۱۲۶ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به یک میلیون و ۲۵۹۱ دُز رسید.

بر اساس این گزارش، از دیروز تا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۹ هزار و ۸۹۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۰۵۳ نفر از آن‌ها بستری شدند.

طبق گزارش یاد شده، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۴۷۹ هزار و ۸۰۵ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۸۵ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۱ هزار و ۳۵۱ نفر رسید.


بیشتر بخوانید: ۱۴ نکته برای تغذیه مناسب در دوران نقاهت مبتلایان کرونا


این گزارش می‌افزاید: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۹۳۸ هزار و ۶۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. این در حالیست که پنج هزار و ۳۶۷ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ضمن اشاره به اینکه تا کنون ۱۵ میلیون و ۶۹۳ هزار و ۸۷۰ آزمایش تشخیص کرونا در کشور انجام شده است اعلام کرد: در حال حاضر ۱۹۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۵۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۷۴ شهر در وضعیت زرد و ۹ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار