تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

رازطولانی شدن رسیدگی به پرونده‌های مشکوک به تقلب در بیمه چیست؟

مناسبات صنعت بیمه هم مانند هر بازار دیگری از تقلب بری نیست. یکی از مشکلات شرکت‌های بیمه مواجهه با پرونده‌های خسارتی است که مشکوک به تقلب هستند و در این باره مدیر حقوقی شرکت بیمه ملت از دلایل طولانی شدن روند رسیدگی به این پرونده‌ها می‌گوید.

رازطولانی شدن رسیدگی به پرونده‌های مشکوک به تقلب در بیمه چیست؟

اقتصاد ۲۴ - مدیر حقوقی شرکت بیمه ملت، تبصره ماده ۵۰ قانون بیمه اجباری شخص ثالث که می‌گوید اعتراض مانع اجرای حکم نیست را دغدغه شرکت‌های بیمه‌ای، عنوان کرد.

محمدرضا نورنژاد درخصوص پروند‌های مشکوک به تقلب گفت: شرکت‌های بیمه این نوع پرونده‌ها را به اداره تحقیق خود ارجاع می‌دهند و این اداره از کارمند‌هایی که تبحر در زمینه فنی بیمه دارند، تشکیل شده است.

وی، با بیان اینکه "تعدادپرونده‌های مشکوک به تقلب در صنعت بیمه زیاد است، گفت: مبلغ دیه هم تا حدود زیادی به افزایش تعدادپرونده‌های مشکوک به تقلب دامن می‌زند.

مدیر حقوقی شرکت بیمه ملت، درخصوص روند رسیدگی به پرونده‌های مشکوک به تقلب در صنعت بیمه گفت: خیلی از شاخص‌های مورد استفاده برای شناسایی این پرونده‌ها براثر کثرت است یعنی فردی که در اداره تحقیقات و یا اداره پرداخت خسارت کار کرده برحسب تجربه یکسری شاخص‌هایی راجع به پرونده‌های تقلب دارد.

نورنژاد، علت طولانی شدن روند دادرسی پرونده‌های مشکوک به تقلب درصنعت بیمه را تعداد زیاد آن‌ها دانست و بیان کرد: اطاله دادرسی پرونده‌های مشکوک به تقلب با پیش بینی‌هایی که در قانون شده ضرری را متوجه بیمه‌گذاران یا زیان دیدگان نمی‌کند و هرچقدر زمان‌بر هم شود به دلیل جریمه و مشمول افزایش دیه بودن، حق و حقوق برنده پرونده پایمال نخواهد شد.


بیشتر بخوانید: بیلان مالی صنعت بیمه منتشر شد


مدیر حقوقی شرکت بیمه ملت، اظهار کرد: دراین بین، تبصره ماده ۵۰ قانون بیمه شخص ثالث اجباری می‌گوید اعتراض مانع اجرای حکم نیست و همانطورکه قانون برای شرکت بیمه‌گر این حق را قائل است که اگر پرونده‌ای مشکوک به تقلب باشد می‌تواند آن را پیگیری کند، از طرفی هم گفته که اعتراض ثالثی که شرکت بیمه‌گر می‌کند مانع از اجرای حکم نیست.

به گفته وی، اگر شرکت بیمه‌گر ادعایی دارد که پرونده‌ای مشکوک به تقلب است باید خسارت را پرداخت کند و پس از آن اقدام قضایی آن را انجام دهد و درصورتی که به نتیجه برسد می‌تواند خسارت پرداخت شده را از فردی که ناحق دریافت کرده مطالبه کند.

نورنژاد گفت: دراین بین برخی از شرکت‌های بیمه‌ای وقتی راجع به پرونده‌ای مشکوک می‌شوند خسارت را پرداخت نمی‌کنند که باعث اطاله دادرسی می‌شود درحالیکه که تبصره ماده ۵۰ می‌گوید خسارت را باید پرداخت کرد و اگر ثابت شد حق با شرکت‌های بیمه‌ای بوده می‌توانند خسارت را پس بگیرند.

وی، ادامه داد: ازسوی دیگر شرکت‌های بیمه هم در این مساله مقصر نیستند چراکه ممکن است صاحب پرونده مشکوک به تقلب، فردی حقیقی بوده که درنقطه‌ای دورافتاده ساکن باشد، چه بسا مواردی هم بوده که خسارت پرداخت شده و پس از اثبات تقلبی بودن پرونده، استرداد مبلغ پرداختی دیه از آن شخص سخت بوده است.

مدیر حقوقی شرکت بیمه ملت، اضافه کرد: اگر این امکان وجود داشت که شرکت‌های بیمه‌گر غرامت را به صندوق وزارت دادگستری پرداخت کنند، بیمه‌گذار می‌دانست که بیمه‌گر از پرداخت خسارت طفره نمی‌رود و شرکت بیمه‌گر هم خاطری آسوده دارد که اگر اثبات شود پرونده تقلبی است، پول به شرکت بیمه برمی‌گردد.

منبع: چابک آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟