تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
مسیر دسترسی سارقان برای باز کردن درب خودرو مسدود شد

افزایش ایمنی پژو ۲۰۶ در برابر سرقت

گروه صنعتی ایران خودرو در راستای افزایش ایمنی محصولات در برابر سرقت، با حذف دکمه قفل کن رودری محصول ۲۰۶، مسیر دسترسی سارقان برای باز کردن درب خودرو را مسدود کرد.

ایران خودرو اقتصاد۲۴- رییس کمیته افزایش ایمنی خودرو در برابر سرقت ایران‌خودرو، با اعلام این خبر گفت: دسترسی سارقان به دکمه قفل کن درب خودرو دغدغه مشتریان محصولات پرطرفدار خانواده ۲۰۶ بوده است و به منظور رفع این نگرانی و افزایش ایمنی خودرو در برابر سرقت، پروژه حذف این دکمه از رودری محصول در دستور کار قرار گرفت.

ارسلان بلوک آذری افزود: در حال حاضر و از سال ۱۴۰۰ تمامی خودرو‌های خانواده ۲۰۶ با حذف دکمه قفل کن رودری، تولید می‌شود. محصولات خانواده ۲۰۷ و رانا نیز از ابتدای تولید، بدون این دکمه به بازار عرضه شده اند.
وی تصریح کرد: پلیس آگاهی نیز این اقدام ایمنی ایران خودرو را تایید کرده و آن را عاملی در کاهش سرقت از این محصول دانسته است.


بیشتربخوانید:محصولات جدید ایران‌خودرو با الزامات استاندارد مطابقت دارند


بلوک آذری با بیان این که، کمیته افزایش ایمنی خودرو از ارکان مرتبط با طراحی و کیفیت محصول تشکیل شده، تصریح کرد: در همکاری با پلیس، تمامی نقاط دارای ریسک سرقت را به دقت دنبال و برای ارتقای ایمنی محصولات برنامه بهبود ارایه و اجرا می‌کنیم.

منبع: ایکوپرس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار