تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

مهدی ترابی: استقلالی‌ها الفاظ بدی استفاده می‌کردند

مهدی ترابی می‌گوید بازیکنان استقلال در دربی حرف‌های بدی به بازیکنان پرسپولیس می‌زدند.

درگیری در دربی

اقتصاد۲۴- درگیری‌های دربی تهران بین پرسپولیس و استقلال در دقایق پایانی اوج گرفت و حالا باید منتظر محرومیت برای برخی بازیکنان و اعضای کادرفنی باشیم.

مهدی ترابی چند روز پس از آن دیدار پرحاشیه درباره حرف‌هایی که بین بازیکنان ردوبدل می‌شد به روزنامه همشهری گفته است: «یک سری حرف‌ها زده شد که در پیش آمدن آن اتفاقات نقش داشت. برخی از بازیکنان حریف حرف‌های توهین‌آمیز می‌زدند و الفاظی که به کار برده شد اصلا قشنگ نبود.»

او همچنین در این مورد که بازیکنان پرسپولیس هم توهین کرده‌اند بیان کرد: «خدا را شاهد می‌گیرم که من هیچ چیزی از بچه‌های خودمان نشنیدم.»

منبع: خبر ورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار