تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد:

ضرورت فرهنگ‌سازی ارزش‌ها و نماد‌های دوران دفاع مقدس برای نسل جوان

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بر ضرورت فرهنگ سازی و انتقال ارزش‌ها و نماد‌های دوران دفاع مقدس برای نسل جوان با اتکا به روش‌ها و ادبیات مناسب و قابل انتقال تاکید کرد.

ضرورت فرهنگ‌سازی ارزش‌ها و نماد‌های دوران دفاع مقدس برای نسل جوان

اقتصاد۲۴ - دکتر اکبر افتخاری امروز (دوشنبه سوم خرداد ۱۴۰۰) در نشست گرامیداشت سالروز آزادی خرمشهر و در دیدار با جمعی از ایثارگران این صندوق، گفت: ارزش‌های بسیاری در دوران دفاع مقدس در جامعه ایرانی حاکم بود که نیاز است به خوبی و با اتکا به روش‌ها و ادبیات مناسب و به‌روز برای نسل جوان بازگو و بازآفرینی شود تا ضمن ماندگار شدن آن‌ها، این نسل نیز با چنین منش‌های اخلاقی فردی و اجتماعی آشنا شود.

وی با بیان اینکه «همدلی، ایثار و حضور و مشارکت خالصانه در صحنه‌های مختلف از جمله مهم‌ترین ارزش‌های دوران دفاع مقدس و رویداد بزرگ آزادسازی خرمشهر است»، گفت: امروز نیاز است تا آن ارزش‌ها در سطح جامعه، خانواده و حتی فرهنگ سازمانی ترویج شود و برای نسل جدید، مفاهیمی، چون کار خالصانه به درستی منتقل شود.

افتخاری خدمت به بازنشستگان را یکی از افتخارات هر مدیر و کارمندی توصیف کرد و افزود: گاهی خداوند به انسان‌ها فرصت می‌دهد که در جایی حضور یابند تا به مردم به ویژه قشر‌های زحمت کش و آسیب پذیر جامعه خدمت کنند و از این رو باید شکرگزار باشیم و تلاش کنیم تا خدمات بیشتر و با کیفیت بهتری از گذشته را به این عزیزان ارائه دهیم.


بیشتر بخوانید: آتیه صبا برترین هلدینگ صندوق بازنشستگی شد


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: در بسیاری از کشور‌ها از جمله ژاپن و چین، نماد‌ها و ارزش‌های گذشته برای نسل‌های جدید به خوبی و با جدیت بازگو می‌شود و وظیفه ما نیز تاکید بر ارزش‌های ماندگار در فرهنگ ایرانی-اسلامی خودمان است.

افتخاری همچنین گفت: دوران دفاع مقدس وابسته به یک ارزش خاص نیست بلکه مجموعه‌ای از ارزش‌های انسانی از جمله ایثار، عشق، فداکاری، همبستگی و حضور خالصانه در صحنه سبب شد تا مقاومت مردم کشورمان در یک جنگ نابرابر، پیروز شود.

او همچنین یادآور شد: نمادسازی و انتقال فرهنگی باید به گونه‌ای باشد که قابلیت انتقال داشته و آن ویژگی‌ها و ارزش‌ها ابتدا در خود ما و نسل‌های گذشته نهادینه شود تا بتواند در جوانان اثرگذار شده و مقبول افتد.

با الگو گرفتن از منش و مسیر شهدا در عرصه‌های مختلف گام برداریم

دراین نشست فرمانده حوزه مقاومت بسیج صندوق بازنشستگی کشوری نیز با گرامیداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، اظهار داشت: خرمشهر عزیز نماد مقاومت ملت عزیز ایران است که ۳۵ روز در مقابل دشمن تادندان مسلح، با دست خالی، اما با ایمان راسخ و فداکاری و ایثار بی بدیل استقامت کردند.

محمد جواد اسدی تصریح کرد: این شهر امروز به نماد ایستادگی، مقاومت و ایثار و ازخود گذشتگی و البته خودباوری تبدیل شده و آنچه این مهم را امکان پذیر کرد اتکای رزمندگان و مردم عزیزمان به خداوند متعال بود.

وی تاکید کرد: امروز نیز با توکل به خداوند، پشتکار و تلاش و در ادامه راه شهدا باید با الگوگرفتن از منش و مسیر آن عزیزان در عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی قدم برداریم. امیدوارم با تقویت روحیه بسیجی و جهادی در راه خدمت هرچه بیشتر به مردم به ویژه بازنشستگان تلاش کرده و ثابت قدم باشیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار