تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰
فاصله ۱۰ هزار تومانی قیمت هندوانه

گرانی از میادین تا مغازه‌های میوه فروشی سطح شهر

درحالی که قیمت هندوانه در مغازه‌های میوه فروشی سطح شهر به ۱۴ هزار تومان در هر کیلو رسیده، میادین میوه و تره بار تهران این میوه را ۱۰ هزار تومان ارزان‌تر عرضه می‌کنند.

میوه و تره باراقتصاد۲۴-  در نرخنامه جدید میادین میوه و تره بار، هر کیلوگرم هندوانه بزرگ (بالای ۴ کیلوگرم) ۳ هزار و ۹۵۰ تومان تعیین شده، این قیمت نسبت به نرخنامه پیشین کاهش نشان می‌دهد.

قیمت بسیار بالای میوه‌های تابستانی در سال‌های اخیر باعث شده هندوانه و خربزه به‌صرفه‌ترین میوه برای فصل گرم باشند و بیشتر خانوار‌های کم درآمد به خرید این میوه‌ها روی بیاورند، اما امسال قیمت یک هندوانه متوسط ۴ کیلویی در مغازه‌های میوه فروشی قطعا بیش از ۵۰ هزار تومان خواهد بود.


بیشتربخوانید:ممنوعیت‌های یک شبه صادرات، بازار میوه را متشنج کرد


دیگر میوه‌های نوبرانه نیز در میادین اختلاف قیمت زیادی با سطح شهر دارند، که در مواردی به بیش از ۵۰ هزار تومان هم می‌رسد. به عنوان مثال گیلاس که در میان میوه‌های بهاری و تابستانی با یکصد هزار تومان، بیشترین قیمت را در مغازه‌ها به خود اختصاص داده در نرخنامه میادین با ۶۶ هزار تومان اختلاف قیمت، ۳۴ هزار تومان قیمت خورده است.

گوجه سبز نیز درمیادین ۴۲ هزار تومان قیمت دارد در حالی که این میوه به‌رغم وعده‌های مسئولان صنفی برای ارزان شدن آن هنوز در مغازه‌ها ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

میوه و تره بار

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار