تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

این سردار سپاه شهردار آینده تهران می‌شود؟

گفته می‌شود «سعید محمد» در صورت تأیید لایه‌های بالای قدرت از چهره‌هایی است که برای شهرداری تهران معرفی می‌شود.

سعید محمد

اقتصاد۲۴-  «روز گذشته درحالی‌که قرار بود شورای ائتلاف که چهره‌هایی مانند «پرویز سروری» و «محسن چمران» از افراد شاخص آن هستند، لیست نهایی خود را ارائه کنند، اعلام شد، لیست نهایی با تأخیر ارائه می‌شود. به نظر می‌آید این لیست منتظر تأیید صلاحیت دو معاون «محمدباقر قالیباف» (سیدجعفر تشکری‌هاشمی و ناصر امانی) است که هنوز موفق نشده‌اند تأیید صلاحیت بگیرند، ولی وعده داده شده در روز‌های آتی، صلاحیت‌شان تأیید می‌شود.

روز گذشته خبرگزاری فارس به‌عنوان یکی از رسانه‌های حامی این جریان، در گزارشی انتقاد‌هایی را به این شورا وارد کرد و به نظر می‌آید شورای ائتلاف که لیست ۲۱‌نفره خود را بسته و شهردار آینده خود را نیز تعیین کرده بود، مانند گذشته قدرت اصلی برای ارائه نهایی لیست اصولگرایان را ندارد. گفته می‌شود این اتفاق درپی دیدار «سیدابراهیم رئیسی» با اعضای شورای وحدت رخ داده است و پس از این حمایت، شورای ائتلاف در لیست ۸۴‌نفره خود برخی اسامی ممنوعه خود را نیز آورده‌اند.


بیشتر بخوانید: جزئیات دیدار ۲ ساعته سعید محمد با ابراهیم رئیسی


از سوی دیگر، گفته می‌شود «سعید محمد» در صورت تأیید لایه‌های بالای قدرت از چهره‌هایی است که برای شهرداری تهران معرفی می‌شود؛ اما گزینه‌هایی مانند رستم قاسمی و حسین دهقان که به نفع «سیدابراهیم رئیسی» از حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری کناره‌گیری کرده‌اند نیز از افرادی هستند که در ۲۴ ساعت گذشته نامشان به‌عنوان شهردار لیست منتخب مطرح شده است که «مهرداد بذرپاش» را هم به این اسامی می‌توان اضافه کرد؛ درحالی‌که در گذشته تنها گزینه جدی‌ای که نامش برای شهرداری مطرح بود، «محسن پیرهادی» بود.

تجربه نشان داده که ائتلاف‌های قبل از انتخابات، تعیین‌کننده شهردار آینده تهران نیست، اما به نظر می‌رسد حضور دوباره سردارهابرای اداره شهربعید نباشد؛ اما آنچه تعیین‌کننده‌تر به نظر می‌رسد، ائتلاف‌های پس از انتخابات شوراهاست.

منبع: روزنامه شرق
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار