تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۰

قیمت رهن و اجاره آپارتمان در محله منیریه خرداد ۱۴۰۰ + جدول

مُنیریّه یکی از محلات تهران است که در زمان قاجار یکی از بخش‌های اعیان‌نشین تهران بوده‌است. نام این محله از نام منیرالسلطنه مادر کامران‌میرزا گرفته شده‌است. کامران‌میرزا پسر سوم ناصرالدین‌شاه قاجار و نایب‌السلطنه او بود. منیرالسلطنه ساکن در عمارت منیریه بود که در این محل قرار داشت.

مسکن

اقتصاد ۲۴- از وقایع تاریخی مهم که در محدوده میدان منیره رخ داده‌است می‌توان به اولین تصادف خودرو در تهران اشاره کرد. در این تصادف که در شب دوم آذر ماه سال ۱۳۰۵ اتفاق افتاد درویش خان که یکی از مفاخر موسیقی دوره قاجار بود درگذشت. درشکه او در هنگام بازگشت به منزل از محفل موسیقی که در منزل یکی از دوستانش برگزار شده بود با یک خودروی فورد تصادف می‌کند و او به علت ضربه وارد شده به سرش در سن ۵۴ سالگی از دنیا می‌رود.

مسکن

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار