تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰
۲۵۰ روستا بازار تا پایان امسال فعال می شود

راه اندازی ۱۴۵ روستا بازار درکشور

معتمد از راه اندازی ۱۴۵ روستا بازار در کشور خبر داد و گفت: این تعداد تا پایان سال به ۲۵۰ روستا بازار افزایش خواهد یافت.

روستا بازار  اقتصاد۲۴- مرتضی معتمد معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به ایجاد ۲۵۰ روستا بازار تا پایان سال ۱۴۰۰ گفت: ایجاد، توسعه و تقویت زنجیره ارزش محصولات کشاورزی باید در اولویت سیاست‏‌های حمایتی و اجرایی سازمان قرار گیرد تا با مشارکت تشکل‌های بخش کشاورزی و حذف واسطه‌‎های غیرضروری، ساختار بازار محصولات کشاورزی اصلاح شود.

وی افزود: در راستای اهداف و وظایف قانونی سازمان تعاون روستایی که با نظارت، هدایت و حمایت سازمانی توسط تعاونی‌های تحت پوشش محقق می‌شود، فروشگاه‌های مصرف و مراکز عرضه محصولات کشاورزی در شرکت‌ها و اتحادیه‌های تعاونی روستایی همواره سعی در خدمت رسانی و توزیع محصولات کشاورزی و کالا‌های مصرفی مورد نیاز اعضا دارند.

معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ادامه داد: نحوه و نوع این خدمات در مقاطع مختلف و بسته به شرایط جامعه دچار تغییراتی شد که در این راستا سازمان تعاون روستایی همواره در جهت بهینه سازی این خدمات تلاش می‌کند.

معتمد تصریح کرد: این فروشگاه‌ها و مراکز عرضه، همانند پلی میان تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و مصرف کنندگان بوده که در شرایط حساس و بحرانی اقدام به توزیع محصولات کشاورزی و مایحتاج ضروری مردم می‌کنند و در این راستا می‌توان این فروشگاه‌ها و مراکز عرضه را بازوی توانمند و کمکی در زمینه اجرای سیاست‌های کنترلی دولت و وزارت متبوع معرفی کرد.

معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ضمن ارزیابی وضعیت موجود گفت: در فرآیند انتقال محصولات کشاورزی از تولیدکننده تا مصرف کننده نهایی لایه‌های مختلفی از واسطه‌ها در زنجیره عرضه محصولات کشاورزی وجود دارند که بسیاری از این واسطه‌ها بدون خلق ارزش یا ارائه خدمات اقتصادی مؤثر با افزایش قیمت نهایی به ضرر تولیدکنندگان و مصرف کنندگان عمل می‌نمایند، لذا ایجاد، توسعه و تقویت زنجیره ارزش محصولات کشاورزی باید در اولویت سیاست‏‌های حمایتی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران قرار گیرد تا با مشارکت تشکل‌های بخش کشاورزی و حذف واسطه‎‌های غیرضروری، ساختار بازار محصولات کشاورزی اصلاح شود.


بیشتربخوانید: تازه‌ترین آمار ایجاد اشتغال در روستا‌ها


این مقام مسئول همچنین عنوان کرد: این مهم با ایجاد روستا بازار‌ها در کنار فروشگاه‌های مصرف که در آن کشاورزان و تشکل‌های بخش کشاورزی بتوانند محصولات خود را با حذف واسطه‌های غیرضرور به دست مصرف کنندگان نهایی برسانند محقق خواهد شد.

وی ضمن اشاره به فروشگاه‌های مصرف در حال فعالیت خاطر نشان کرد: در حال حاضر مجموعا یک هزار و ۷۳۸ فروشگاه مصرف فعال در امر تهیه و توزیع کالا‌های اساسی و مصرفی مورد نیاز روستاییان فعالیت می‌کنند.

معتمد در ادامه بر اهمیت روستا بازار‌ها تاکید و اظهار کرد: سازمان تعاون روستایی در راستای خرید محصولات کشاورزی تولیدی توسط کشاورزان، ۱۴۵ روستا بازار را راه اندازی کرده که این تعداد تا پایان سال به ۲۵۰ روستا بازار ارتقاء خواهد یافت که ایجاد ۵۲۴ روستا بازار نیز در آینده نزدیک در دستور کار این سازمان قرار دارد.

معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ضمن بیان برنامه‌های سازمان در ارتقاء سطح فروشگاه‌ها و مراکز عرضه محصولات کشاورزی گفت: سازمان تعاون روستایی بنا دارد در جهت نیل به اهداف و چشم انداز‌های سازمان، در راستای خدمات رسانی هرچه بهتر به اعضا و جامعه روستایی کشور و در جهت حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، با اتکا به زیرساخت‌های موجود و در اختیار داشتن ۳۰ برند محصولات تولیدی شبکه به همراه کارخانجات و کارگاه‌های متعدد صنایع تبدیلی و تکمیلی، اقدام به راه اندازی مراکز خرید، نگهداری و عرضه محصولات و شبکه حمل و نقل متعلق به تعاونی‌ها به منظور تامین نیاز مصرف کنندگان با اولویت کشاورزان تحت پوشش شبکه کند.

معتمد در خاتمه یادآور شد: در جهت دستیابی به این هدف، ایجاد و توسعه مراکز خرید و جمع آوری محصولات کشاورزی به منظور تحقق تجارت بین شبکه‌ای و تامین کالا‌های مورد نیاز در فروشگاه‌ها و روستابازار‌ها بطور جدی در دستور کار این سازمان قرار دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

جزییات تازه از تعطیلی مدارس و ادارات تهران در روز چهارشنبه ۸ اسفند

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ بازار آستارا در گیلان حدود ۵۴ سال پیش

عکس/ چهره خاص نیوشا ضیغمی قبل از عمل زیبایی

عکس/ دیدار صمیمانه وریا غفوری و توماج صالحی

عکس/ تیپ گنگ شهرام صولتی ۵۳ سال پیش در پارک ملت

عکس/ آرایشگاه معروفِ زنانه ۶۸ سال پیش در تهران

عکس/ تغییر باورنکردنی چهره زیبا بروفه با استایل زمستانی

عکس/ معماری بی نظیر مهمانخانه قزوین ۱۴۴ سال پیش در دوران قاجار

عکس/ اتوبوس‌های برقی زاکانی دود می‌کند

اینفوگرافی/ تبارشناسی استیضاح کنندگان همتی از پایداری تا شریان

عکس/ ژست صمیمی عمو پورنگ و نعیمه نظام دوست با سفیر ژاپن

عکس/ استقبال عراقچی از لاوروف

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اظهارنظر جدید درباره افزایش قیمت بنزین

جزییات جدید درباره افزایش سن بازنشستگی

دلار تا چه قیمتی ریزش می‌کند؟

استیضاح همتی چه بر سر ارتباط دولت و مجلس می‌آورد؟

اینفوگرافی/ آخرین وضعیت نقدینگی و پایه پولی در ایران

چرا واردات هم نتوانست بازار سیب زمینی را آرام کند؟/ ماجرای هشدار به وزارت جهاد کشاورزی در اردیبهشت ۱۴۰۳ چه بود؟

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

وضعیت آلودگی هوای تهران در ۸ اسفند ۱۴۰۳

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۸ اسفند۱۴۰۳

وضعیت هواشناسی امروز

۲ ماده غذایی که استخوان‌ها را محکم می‌کنند

آب و هوا در نوروز ۱۴۰۴ چگونه است؟

ملاحظات دندانپزشکی برای جویدن آدامس

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

ثبت عکس هُمای سعادت در ارتفاعات الموت

چرا نام امامان در قرآن نیامده است؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۸ اسفند ۱۴۰۳/ دلار بخریم یا نه؟

دختری جسد مادرش را کباب کرد

بهبود عملکرد مغز با مصرف این ماده غذایی

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۸ اسفند ۱۴۰۳/ کاهش قیمت طلا ادامه دارد؟

به جای استیضاح همتی، به دنبال اصلاح نظام اقتصادی باشیم/ خارج از انصاف است که دولت فعلی را مقصر وضعیت کنونی بدانیم

کیک سیب نامرئی؛ کیک خوشمزه و محبوب فرانسوی

چرا خواب‌هایمان را فراموش می‌کنیم؟

کنترل کلسترول با مصرف این نوشیدنی پرطرفدار ایرانی

جایزه تمشک طلایی به این سریال صداوسیما رسید!

عاملان انفجار ساختمان بنیاد، اتباع بودند

عکس/جمله عجیب عراقچی درباره مذاکره با آمریکا سوژه شد

اعلام وضع هوای تهران در روز چهارشنبه ۸ اسفند

پزشکیان: دولت چهاردهم عمیقا باور دارد که توسعه پایدار فقط در وضعیت صلح و آرامش ممکن است

شرایط پیش‌فروش مرحله دوم سکه اعلام شد

تصویب نقشه جامع دفاعی امنیتی ایران

توضیح استقلال درباره وضعیت مذاکره با ماتزاری؛ پیام‌هایی که دردسرساز شدند!

خانواده‌ای در زعفرانیه ۳۴۴ میلیون تومان قبض گاز دریافت کرد

ممنوعیت ازدواج مهاجران فاقد مدرک

تک و پاتک رسایی و قالیباف در جلسه علنی

تعداد تماشاگران دربی مشخص شد

اعتراض جامعه صنفی تهیه کنندگان سینما به توقیف تاسیان

یاوه گویی جدید نتانیاهو علیه ایران

هاشمی‌نسب قید حضور در استقلال را زد!

بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور به پایان رسید

عکس/ تجلیل از پیشکسوتان ورزشی خراسان رضوی

مدارس و ادارات این استان‌ها فردا (۸ اسفند) تعطیل شد/ اسامی در حال تکمیل است