اقتصاد۲۴- عدنان حسینی در این آیین اظهار داشت: این ویژهبرنامه با هدف تشویق، کمک و راهنمایی صنعتگران دستی و همچنین بالا بردن سطح اطلاعات تخصصی و حرفهای آنها، ایجاد همبستگی میان صنعتگران منطقه توسط سازمان منطقه آزاد چابهار با همکاری دانشگاه بینالمللی و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد.
به گفته وی، در این مراسم از ۱۰ هنرمند شاخص صنایع دستی در رشتههای صدفکاری و صنایع دستی دریایی، سوزندوزی، سکهدوزی، ساخت زیورآلات سنتی، البسه محلی و عروسک سازی منطقه آزاد چابهار با حضور «معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری» سازمان منطقه آزاد و مسوولان دانشگاه بینالمللی چابهار تجلیل شد.
حسینی تصریح کرد: همچنین وبینار تخصصی بررسی چالشهای پیش روی صنایع دستی و راهکارهای آن توسط اساتید ملی صنایع دستی به صورت ویدئو کنفرانسی به همراه پرسش و پاسخ برگزار شد.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ نفر در حوزه صنایع دستی منطقه آزاد چابهار فعالیت میکنند.
بیشتر بخوانید: مناطق آزاد تسهیلگر توسعه سیستان و بلوچستان هستند
صنایع دستی، پس از جنگ جهانی دوم، با محتوای هنری و فرهنگی، مورد توجه کشورهای پیشرفته قرار گرفت. در دهم ژوئن ۱۹۶۴ میلادی نخستین همایش جهانی با شرکت مسوولان اجرایی، اساتید دانشگاه، هنرمندان و صنعتگران بیش از ۴۰ کشور جهان، در نیویورک برگزار شد. در قطعنامه پایانی آن همایش، تأسیس «شورای جهانی صنایع دستی»، به عنوان نهاد وابسته به یونسکو تصویب و سالروز تأسیس این همایش، به عنوان «روز جهانی صنایع دستی» نامگذاری شد.