تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۲ تير ۱۴۰۰

واکنش خطیب‌زاده به توقیف وب‌سایت ایرانی

دولت آمریکا در اقدامی مخالف با آزادی بیان و شفایت اطلاع رسانی پایگاه‌های اینترنتی شبکه‌های العالم و پرس‌تی‌وی را بست.

خطیب‌زاده

اقتصاد۲۴- سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به توقیف وب‌سایت رسانه‌های ایرانی زیرمجموعه صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران این اقدام را مصداق تلاش سیستماتیک ایالات متحده برای مخدوش کردن آزادی بیان در سطح جهانی و خاموش کردن صدا‌های مستقل در فضای رسانه‌ای دانست.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه این استاندارد‌های دوگانه از سوی واشنگتن را شرم آور خواند و افزود: دولت فعلی ایالات‌متحده دقیقا مسیر دولت قبلی آمریکا را ادامه داده که نتیجه‌ای جز شکست مضاعف برای واشنگتن در پی نخواهد داشت.


بیشتر بخوانید: بیانیه وزارت دادگستری آمریکا در مورد توقیف وب‌سایت‌های ایرانی


خطیب زاده در پایان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن رد این اقدام غیرقانونی و قلدرمابانه، از مجاری حقوقی موضوع را پیگیری خواهد کرد.

دولت آمریکا در اقدامی مخالف با آزادی بیان و شفایت اطلاع رسانی پایگاه‌های اینترنتی شبکه‌های العالم، پرس‌تی‌وی، المسیره، اللؤلؤة را بست. همچنین پایگاه‌های اینترنتی فلسطین الیوم، نبأ و الکوثر نیز توسط دولت آمریکا بسته شده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار