تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۰۹ تير ۱۴۰۰

تهران چه زمانی قرمز کرونایی می‌شود؟

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه تهران در هفته آتی وضعیت قرمز کرونایی پیدا خواهد کرد، گفت: با روند افزایشی ابتلا و بستری بیماران کرونا در استان تهران روبرو هستیم.

وضعیت کرونا در تهران

اقتصاد۲۴- نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران درباره «آخرین وضعیت کرونایی استان تهران»، بیان داشت: شاهد بروز نمونه‌های جدید ابتلا هستیم؛ به طوری که از نظر وضعیت کلی ۱۰ روزی است که افزایش میزان ابتلا را در استان تهران شاهد هستیم.

وی ادامه داد: رشد ۱۲ درصدی بیماران سرپایی و بستری را شاهد بوده؛ به طوری که تعداد موارد بستری در روز گذشته برای اولین بار در طول یک ماه گذشته به بیش از هزار بیمار رسید.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به روند افزایشی پیک کرونا در استان تهران، افزود: پیک کرونا از ۱۰ فروردین سال جاری آغاز و تا ۱۰ خرداد ادامه داشت. از ابتدای خرداد شروع به کاهش داشته، اما در ۱۰ خرداد روند کاهشی متوقف شد.


بیشتر بخوانید: ورود تهران به موج پنجم کرونا


توکلی اضافه کرد: از این تاریخ تا اول تیرماه روند ثابتی وجود داشت، اما متأسفانه از ابتدای تیر ماه روند افزایشی آغاز شد که برابر با ۱۰ درصد بود و این یک زنگ خطر است.

وی با بیان اینکه وضعیت شرقی مرز‌های کشور به ویژه استان سیستان و بلوچستان بحرانی است یادآور شد: رفتار ویروس کرونا از نوع جهش‌یافته هندی است؛ ضمن اینکه اگر همین روند ادامه داشته باشد، تهران در هفته آتی در وضعیت قرمز قرار خواهد گرفت.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه از نظر تامین تخت‌های بیمارستانی مشکلی وجود ندارد، ابراز داشت: در صورتی که در هفته آتی وضعیت قرمز در تهران ایجاد شود، دستور توقف اعمال غیر ضرور را خواهیم داد.

توکلی در پاسخ به این پرسش که «وضعیت واکسیناسیون استان تهران با توجه به وجود تجمعات در مراکز واکسیناسیون چگونه است»، خاطرنشان کرد: متأسفانه وقفه‌ای در توزیع واکسن داشتیم؛ به طوری که گروه‌های سنی سالمند، به مشکل برخوردند و صف‌های طولانی در مراکز واکسیناسیون ایجاد شد.

وی با تاکید بر اینکه اولویت اصلی واکسیناسیون افراد بالای ۷۰ سال و تکمیل دُز دوم دریافت کنندگان واکسن است، متذکر شد: برای افراد بالای ۷۰ سال و دریافت کنندگان دز دوم مشکلی وجود ندارد.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با تاکید بر اینکه قطعا باید بخشی از محدودیت‌ها با توجه به وضعیت موجود استان تهران بازگردد، افزود: با توجه به شرایط حاضر احتمالا پروتکل‌های وضعیت قرمز اعمال خواهد شد.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران از رعایت ۷۰ درصدی پروتکل‌های بهداشتی در استان تهران خبر داد و گفت: این میزان باید به بیش از ۸۰ درصد برسد.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار