تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۲۴ تير ۱۴۰۰

بیت‌کوین دوباره سقوط کرد

نسبت نهنگ‌های بیت کوین در تمامی صرافی‌های دیجیتال در حالی رشد کرده که ابن خبر می تواند تاثیر منفی بر بازار رمزارزها داشته باشد و قیمت را در مسیر کاهش قرار دهد.

بیت‌کوین دوباره سقوط کرد

اقتصاد ۲۴ - نسبت نهنگ‌های بیت کوین در صرافی‌ها طی سال جاری ۳ بار از این ناحیه فراتر رفته و قیمت بیت کوین بعد از آن دچار افت شده است. افزایش این نسبت به منزله افزایش فشار فروش است. گفتنی است ۳.۴ درصد کل بیت کوین در گردش در اختیار ۴ کیف پول حاوی ۱۰۰،۰۰۰ تا یک میلیون بیت کوین است و کیف‌های پول دارای ۱۰،۰۰۰ تا ۱۰۰،۰۰۰ بیت کوین ۱۰.۹۱ درصد عرضه در گردش را در اختیار دارند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار