تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۳۱ تير ۱۴۰۰

لاله اسکندری به سریال آهوی من مارال پیوست +عکس

لاله اسکندری در نقش «سارا باجی» اولین حضور در شبکه نمایش خانگی را با «آهوی من مارالِ» مهرداد غفارزاده تجربه می‌کند.

لاله اسکندری

اقتصاد ۲۴- لاله اسکندری، بازیگر شناخته‌شده این روزها اولین تجربه حضور در شبکه نمایش خانگی را با سریال «آهوی من مارال» از سر می‌گذراند.  

او در این سریال به کارگردانی مهرداد غفارزاده و تهیه‌کنندگی مشترک سعید خندق‌آبادی و بهروز خوش‌رزم در نقش «سارا باجی» جلوی دوربین رفته است.

«آهوی من مارال» روایتگر داستانی از دوره قاجار و ناصرالدین شاه است و تاکنون بازیگرانی چون حسن معجونی، شبنم مقدمی و الهام کردا به آن پیوسته‌اند.


بیشتر بخوانید: بازیگر زن در نقش سارای گرجیِ ناصرالدین‌شاه +عکس


لاله اسکندری به سریال آهوی من مارال پیوست

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار