تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۴ نظر

تصاویری از جنیفر و نامزدش بن افلک در موناکو

جنیفر لوپز و بن افلک روز بعد از تولد جنیفر به رستورانی رفتند و تولد ۵۲ سالگی او را دوباره جشن گرفتند.

جنیفر و نامزدش

اقتصاد ۲۴- جنیفر لوپز روز تولد جنیفر را نیز در یک قایق تفریحی لوکس در موناکو همراه یکدیگر جشن گرفتند و جنیفر برای اولین باز عکسی همراه بن به اشتراک گذاشت.

‎جنیفر و بن افلک ۴۸ ساله مدتی پیش و بعد از گذشت ۱۹ سال از رابطه قبلیشان دوباره رابطه شان را آغاز کردند و به گفته نزدیکانشان رابطه آن‌ها بسیار عاشقانه و جدی است و آن‌ها در حال برنامه ریزی آینده‌ای در کنار یکدیگر هستند.

منبع: برترین ها
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
مهسا
4
3
سه‌شنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
الهی ک کنارهم خوشبت بشین
ناشناس
1
1
سه‌شنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
عروسک خیمه شب بازی
ژاکلین
0
1
سه‌شنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
قبلی ولش کرد رفت !میگن بهانه گیری مردا زیاده...
111
0
1
سه‌شنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
خدایا این دو غنچه نشکفته رو در کنار هم خوشبخت کن
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار