اقتصاد۲۴- محمدرضا رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با بیان این که نظارت حداکثری بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کیش از ابتدای آغاز اپیدمی تاکنون با جدیت تمام در دستور کار قرار گرفته است، گفت: با هدف کنترل و مقابله با گسترش شیوع بیماری کرونا و نظارت بر رعایت ضوابط بهداشتی میان آحاد جامعه؛ مرداد امسال ضمن بازدید از ۲ هزار و ۲۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی در کیش توصیههای لازم به متصدیان ارائه خدمات داده شد.
بیشتر بخوانید: بازگشت سومین هواپیمای زمینگیر شده کیش ایر به ناوگان عملیاتی
وی افزود: در این بازدیدها ۵ اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۷ مورد توسط بازرسان مرکز توسعه سلامت کیش پلمب شدند.
دکتر رضانیا گفت: در این مدت، نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش؛ به میزان ۳ هزار و ۵۷ کیلوگرم مواد غذایی و آرایشی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم سازی شد.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در ادامه افزود: ۲۰ مورد نمونه برداری از نان، ۱۵ مورد نمونه برداری از مواد غذایی، ۲۴ مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی، ۱۷۱ مورد کلرسنجی و ۸۲۸ مورد سنجش با تجهیزات قابل حمل (پرتابل) بازرسی انجام شده است.
وی خاطر نشان کرد: در کنار بازرسیهای مستمر، بازرسان این مرکز به ۳۷ شکایت ارسال شده رسیدگی کردند