تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش خبر داد:

بازدید بیش از 2هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و اماکن عمومی در کیش

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش از بازدید 2هزار و 24مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی در کیش خبر داد.

منطقه آزاد کیش

اقتصاد۲۴- محمدرضا رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با بیان این که نظارت حداکثری بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کیش از ابتدای آغاز اپیدمی تاکنون با جدیت تمام در دستور کار قرار گرفته است، گفت: با هدف کنترل و مقابله با گسترش شیوع بیماری کرونا و نظارت بر رعایت ضوابط بهداشتی میان آحاد جامعه؛ مرداد امسال ضمن بازدید از ۲ هزار و ۲۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی در کیش توصیه‌های لازم به متصدیان ارائه خدمات داده شد.


بیشتر بخوانید: بازگشت سومین هواپیمای زمینگیر شده کیش ایر به ناوگان عملیاتی



وی افزود: در این بازدید‌ها ۵ اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۷ مورد توسط بازرسان مرکز توسعه سلامت کیش پلمب شدند.

دکتر رضانیا گفت: در این مدت، نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش؛ به میزان ۳ هزار و ۵۷ کیلوگرم مواد غذایی و آرایشی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم سازی شد.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در ادامه افزود: ۲۰ مورد نمونه برداری از نان، ۱۵ مورد نمونه برداری از مواد غذایی، ۲۴ مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی، ۱۷۱ مورد کلرسنجی و ۸۲۸ مورد سنجش با تجهیزات قابل حمل (پرتابل) بازرسی انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: در کنار بازرسی‌های مستمر، بازرسان این مرکز به ۳۷ شکایت ارسال شده رسیدگی کردند

منبع: منطقه آزاد کیش
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار