اقتصاد۲۴- عبدالنبی شرفی با بیان اینکه شیوه نامه طراحی فضاهای سبز شهری این جزیره به تازگی تدوین شده است اظهار داشت: این شیوه نامه که توسعه اقدامات با توجه به پوشش گیاهی بومی و اقلیم متناسب آن تدوین شده به زودی به مرحله اجرا در میآید.
وی اضافه کرد: شرکت عمران، آب و خدمات در تدوین این شیوه نامه ضوابط طراحی فضاهای سبز شهری را بومی سازی کرده است و در نظر دارد بر اساس آن علاوه بر توجه به گیاهان و درختان بومی کاشت درخت کنوکارپوس در این جزیره را به دلیل اثرات رقابتی غالب این گونه گیاهی بر گیاهان همجوار و توسعه ریشهها بهصورت سطحی و در نتیجه تخریب تاسیسات زیرزمینی و ابنیه محیط اطراف، ریزش برگها و بذر در اکثر فصول سال، ایجاد بو نامطلوب در اثر رطوبت جوی یا خیس شدن توسط باران و هزینه بالای هرس و شکنندگی در مقابل باد شدید، محدود شود.
بیشتر بخوانید: شرایط پذیرش رایگان بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان کیش
شرفی گفت: بر اساس شیوه نامه توسعه و نگهداری فضای سبز جزیره کیش کاشت گونههای بومی از جمله کهور ایرانی، انجیر معابد، برخی مرکبات، گل کاغذی، چریش و سایر گیاهان با رعایت فاصله به جای غرس کونوکارپوس توسعه پیدا میکند.
وی اضافه کرد: دستورالعمل ممنوعیت کاشت کنوکارپوس به زودی به نهالستانهای جزیره و ورارد کنندگان نهال اعلام میشود تا بتوان در نزدیکترین زمین ممکن از جایگزینی گونههای بومی استفاده کرد.
جزیره کیش علاوه بر جنگلهای بومی دارای ۷۰۰ هکتار فضای سبز است که توسط شرکت عمران، آب و خدمات در سطح شهر ایجاد شده است.