اقتصاد ۲۴- سید رضا صمدی روز سه شنبه اظهار داشت: این طرحها با کاربریهای مختلف صنایع چوب و سلولوزی، آرایشی و بهداشتی، پزشکی و لوازم خانگی با سرمایه گذاری ریالی ۶ هزار و ۷۴۷ میلیارد ریالی و ۴۴ میلیون دلاری ارزی در حال ساخت است.
صمدی با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی این واحدها بین ۲۰ تا ۸۰ درصد در حال ادامه روند ساخت است اضافه کرد: سازمان منطقه آزاد به منظور قرار دادن کیش در مسیر تحول اقتصادی برنامههای مختلفی را در راستای توسعه سرمایه گذاریها به مرحله اجرا قرار داده است.
وی یادآور شد: کاهش زمان صدور جواز تاسیس و پروانه بهرهبرداری حداکثر در ۲ روز کاری، ایجاد آرشیو دیجیتال مدارک و اسناد گمرکی جهت کاهش هزینه نگهداری و فراخوانی پرونده و ایجاد دبیرخانه مرکزی گمرک جهتت انجام الکترونیکی فرایند نظارت بر صنعت، غذا، دارو و استاندار از جمله این برنامهها است.
بیشتر بخوانید: نظارت بیش از ۵۸ هزار مراکز ارائه خدمات گردشگری و تجاری در کیش
مدیر تسهیل تولید و صنایع سازمان منطقه آزاد کیش یادآور شد: دیگر برنامههای تسهیل سرمایه گذاری در کیش ایجاد فرایند ترخیص کالا به صورت غیر حضوری، راهاندازی سامانه و اجرای کنترل کیفیت مصالح ساختمانی با همکاری معاونت عمرانی و امور زیربنایی، رفع مشکل ترخیص محصولات مشمول استاندارد واحدهای تولیدی است.
صمدی گفت: هم اکنون این جزیره با ۳۸۰ واحد صنعتی، تولیدی و خدمات صنعتی فعال به عنوان منطقه پیشرو در حوزه صنعت و خدمات صنعتی مناطق آزاد کشور است که فعالیت ۷۰ مورد از این شرکتها در حوزه نفت و گاز باعث شده که به عنوان هاب انرژی خدمات فنی مهندسی شناخته شود.
هم اکنون پنج هزار و ۶۱۰ نفر در ۵۴۱ واحد صنعتی و خدماتی مرتبط این بخش جزیره مشغول به کار هستند.
ماموریت سازمان منطقه آزاد کیش بر اساس طرح جامع ۲۰ ساله مصوب ۱۳۷۲ آغاز شده و حضور سالانه حدود ۲ میلیون گردشگر داخلی و خارجی و سرمایه گذاران متعدد از نشانههای تحقق این طرح است.
جزیره کیش با ۹۲ کیلومتر مربع مساحت و ۴۲ هزار نفر جمعیت از توابع شهرستان بندر لنگه استان هرمزگان بوده در آبهای نیلگون خلیج فارس واقع شده است.