اقتصاد۲۴- وحید حسینی، مجری برنامه تلویزیونی دستپخت، برای جلوگیری از اسراف مواد غذایی استفاده شده در مسابقه، در بخش مجزایی به آموزش غذا و سالادهای متفاوتی پرداخت.
او در این بخش، آموزش طرز تهیه سالاد آلزاس فرانسوی را در قالب یک ویدئو ضبط و منتشر کرد که در ادامه قابل مشاهده است.
و، اما مواد لازم جهت تهیه این سالاد فرانسوی عبارتند از:
لبو ۲ عدد، سیب زمینی ۴ عدد، جعفری ۲۰ گرم، سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری، تخم مرغ ۲ عدد، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم، سرکه ۲ قاشق غذاخوری، خیار شور ۴ عدد و استاک (عصاره) مرغ یک دوم پیمانه