تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰
طاهرخانی:

سهم مسکن از تسهیلات بانکی ۴ برابر شد

معاون وزیر راه و شهرسازی از افزایش ۴ برابری سهم مسکن از کل تسهیلات بانکی در کشور خبر داد.

مناطق آزاد

اقتصاد۲۴- حبیب الله طاهرخانی اظهار کرد: در حوزه تأمین مالی مسکن، هم در قانون جهش تولید و هم مصوبه بودجه سال ۱۴۰۰ سهم مناسبی را برای عرضه مسکن در نظر گرفته شده است.

وی یادآور شد: در سال‌های گذشته سهم مسکن از تسهیلات بانکی در حداقل ممکن و تنها ۵ درصد بود، اما در جهت گیری‌های جدید این رقم به ۲۰ درصد تسهیلات بانکی رسیده است. این امر دسترسی مردم را افزایش داده و فعالیت بخش خصوصی را در حوزه تولید مسکن رونق می‌دهد.


بیشتر بخوانید: قیمت خانه در تهران از اروپا بیشتر شده است


مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید ایران بیان کرد: مکان‌یابی و تأمین زمین این عرضه‌های گسترده را با لحاظ کردن همه شرایط اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی انجام خواهیم داد.

طاهرخانی گفت: سیاست الحاق زمین به شهر‌ها و همچنین توسعه درونی شهر‌ها در قالب بافت‌های فرسوده همچنان در دستور کار قرار دارد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار