تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰

سربازها واکسن دریافت می‌کنند

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح آخرین وضعیت واکسیناسیون سربازان را تشریح کرد.

سربازها واکسن دریافت می‌کنند

اقتصاد ۲۴- هفته سوم شهریورماه بود که اعلام شد تمامی سربازان در برابر کرونا واکسینه خواهند شد. این خبر را امیر غلامرضا رحیمی پور اعلام کرده و گفته بود: با پیگیری‌های انجام شده واکسیناسیون سربازان حاضر در مراکز حساس و دارای ریسک بالای ابتلا به کرونا از مدت‌ها قبل انجام شده و ۴۰  هزار نفر از سربازان دُز اول و دوم واکسن خود را دریافت کردند. همچنین برابر برنامه‌ریزی‌ها و واکسن تامین شده، تمامی سربازان نیروهای مسلح در تمامی یگان‌ها و رده‌ها نیز تا پایان شهریورماه واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد.

با پایان شهریورماه سرانجام وعده مطرح شده را از رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح پیگیری کردیم. رحیمی پور در گفت‌وگوی جدیدش دراین باره گفت: همانطور که وعده داده بودیم، خوشبختانه با تامین واکسن برای تمامی سربازان، عمده سربازان واکسن کرونا را دریافت کردند.


بیشتر بخوانید: زالی: ۵۶ بیمار قارچ سیاه در تهران بستری هستند


وی ادامه داد: در حال حاضر نیز برنامه‌ریزی‌ها برای تزریق دُز دوم واکسن کرونا به سربازان انجام شده و فرآیند تزریق دُز دوم آغاز شده است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار