تاریخ انتشار: ۰۶:۲۶ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰
وزارت بهداشت اعلام کرد:

تصمیمی برای واردات فایزر نداریم

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد که وزیر بهداشت به کمیته ملی کرونا دستوری داده مبنی بر تداوم واکسیناسیون زنان باردار با واکسن سینوفارم.

واردات فایزر

اقتصاد۲۴- در اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت آمده است:

با توجه به ارجاع موضوع واکسیناسیون زنان باردار توسط وزیر بهداشت به کمیته علمی کرونا، اعضای کمیته ملی واکسن کووید ۱۹ در جلسه اخیر خود با اجماع و تکیه بر شواهد معتبر علمی به این نتیجه رسیدند که واکسیناسیون این افراد کماکان با واکسن سینوفارم که یکی از معتبرترین واکسن‌های حال حاضر دنیا و دارای تاییدیه سازمان جهانی بهداشت است، ادامه یابد.


بیشتر بخوانید:فایزر: داروی خوراکی پیشگیری از کرونا را آزمایش می‌کنیم


از آنجاکه بر اساس آخرین شواهد علمی معتبر کمیته علمی کرونا، واکسیناسیون زنان باردار در مراکز واکسیناسیون توسط شبکه بهداشتی با واکسن سینوفارم انجام می‌شود، تصمیمی برای واردات واکسن فایزر وجود ندارد.

بنا بر توصیه سازمان جهانی بهداشت، بهترین واکسن اولین واکسن در دسترس افراد می‌باشد که در همین راستا جمهوری اسلامی ایران از همان بدو واکسیناسیون، معتبرترین واکسن‌ها را تهیه کرده و در بخش تولید داخلی نیز ضمن تسهیل در امور تولید کنندگان، به منظور تامین سلامت مردم در این موضوع، سختگیری‌هایی لحاظ کرده است؛ لذا از هموطنان عزیز تقاضا شده است که نسبت به تزریق واکسن کرونا در اسرع وقت اقدام نمایند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار